Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _kobietka_

Partia kobiet

Polecane posty

Gość _kobietka_

ja jestem za , a co wy myslicie o tym?

Gość oczywiście też ZA
w końcu jestem kobietą :)

My (ja i mój kot) myślimy, że Manuela Gretkowska to baba o IQ 13. I nie wiadomo z czego jej się we łbie poprzewracało

Gość RYBKA Z MORZA
ja jestem za!!!!!!!!!

Gość czyli do partii
moga przyjac madra i glupą, poglady na cokolwiek obojetne byleby plec sie zgadzala? Toz jak prima aprilis brzmi, ale mnie juz w naszym kraju nic nie dziwi

tak mi się wydaje, że to bedzie partia dla tych, które chcą za wszelką cenę udawadniać, że nie są wielbłądmi :O:O:O a może dla tych, które choć raz chcą się poczuć jak ...prawdziwy członek :O:O:O

Gość RYBKA Z MORZA
............... A MOżE CHOPCIAZ RAZ CHCEMY, BY NAS-KOBIETY ZACZęTO WRESZCIE SłUCHAć? - w końcu mamy cos do powiedzenia.

Gość czarna123
bo tak jest w istocie ze prawa ma takie same madra i glupia, te same macierzynskie, te same becikowe o prawa kobiet tu chodzi i to nas laczy, a kto lepiej o swoje prawa zadba? zobaczcie co teraz mamy Dane Policji za rok 2005 Statystyki Policji dotyczą wyłącznie ZGŁOSZONYCH przypadków przemocy w rodzinie, wskazują więc jedynie "czubek góry lodowej" przemocy wobec kobiet. Przedstawiciele Policji zdają sobie sprawę, że ich statystyki obejmują jedynie niewielki odsetek przypadków tego przestępstwa. Liczba przeprowadzonych interwencji domowych /ogółem/ - 608.751 w tym dot. przemocy w rodzinie - 96.773. Ilość interwencji domowych Policji dotyczących przemocy w rodzinie w 2005 roku była o 5 % większa, niż rok wcześniej. Liczba ofiar przemocy domowej ogółem - 156.788, w tym: kobiety - 91.374 (58%), dzieci do lat 13 - 37.227 (24%). Liczba sprawców przemocy domowej (ogółem) - 97.142. Prawie 95% sprawców przemocy w rodzinie to mężczyźni, 4,2 % - kobiety, 0,2 % - małoletni. Przestępstwa wobec kobiet i dzieci popełniane przez ich najbliższych należą do grupy najczęściej popełnianych w Polsce. W 2005 r. stwierdzono ogółem 837 zabójstw, z czego - 244 (29%) zostało popełnionych na tle "nieporozumień rodzinnych". nie chce takiego kraju dla mojej corki