Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka smutna laska

TAKIE UCIEKANIE PRZED MILOSCIA JEST ZŁE-POZNIEJ ZALUJE SIE CALE ZYCIE

Polecane posty

Gość taka smutna laska

PRZEGNALAM TAKIEGO JEDNEGO, NAGADAłAM MU O SOBIE ZE JESTEM CHOLERYCZKA MAM NERWICE -CO JEST TROCHE PRAWDA WIEC ZOSTAWIŁ MNIE PO 3 MIESIACACH ZNAJOMOSCI:-( NIE CHCIAłAM WTEDY MIEC NIKOGO W OGOLE TO SAMA NIE WIEDZIALAM CZEGO CHCE. TERAZ MINELY 2 LATA a ja nadal o nim mysle i teraz dojrzalam do zwiazku ale.....jego nie ma w Polsce jest w Irlandii. W sumie to znam adres i moge wziasc numer od jego kolegi ale czy to ma sens...? 2 lata sie nie widzielismy i nie było zadnego kontaktu wiec ...jest sens probowac sie z nim skontaktowac???? wiem ze nie ma dziewczyny. Poradzcie cos moje drogie dziewczyny bo ja sie mecze .

Gość jeżeli się kocha
to należy walczyć. Sama nie potrafię ale spróbuj. Najwyżej się wkurzysz, że Ciebie nie chce, a tak będziesz żałowała przez całe życie.

Gość wole zeby mnie olał
zignorował ale chce sie skontaktowac chce ale sie boje

Gość jeżeli się kocha
przełam się. Jeżeli tego nie zrobisz możesz żałować przez całe życie.

Gość Ram pam pam
Dostałaś nauczkę Mam nadzieję że zawsze będziesz sama

Gość taka smutna laska
ale ja go wtedy zmieszałamz blotem bo tak mu nagadałam-wiadomo ze sie obraził i pozniej mnie unikał w ogole jak go poznalam to zaczelam sie czuc jak pod wplywem jakis srodkow odurzajacych i sama nie wiedzialam czy go chce czy nie ale teraz wiem ze chce tylko jego tylko jak on sie zachowa?? ciekawe....

Gość taka smutna laska
do ram pam nie zycz nikomu co tobie nie mile bylam mlodsza i taka troche dziecinna jeszcze ( taka 20 latka ale dziewczynka w srodku) i nie chcialam miec faceta a to uczucie spadło na mnie niespodziewanie

Gość Ram pam pam
To teraz za późno na to Lepiej zapomnij

Gość jeżeli się kocha
bzdura. Spróbuj. Co się może stać? Najwyżej nie będziecie razem tak jak teraz.

Gość taka smutna laska
zobacze co zrobie w sumie to jak mnie oleje to nic sie nie zmieni dalej bede sama :-( ale rozjasni mi sie sytuacja jak chodzi o niego

Gość Ram pam pam
Taki z niego księciunio ?

Gość taka smutna laska
do -'jezeli sie kocha' a ty odrzucilas kogos ? załujesz do dzis ? sorki za ciekawosc ale odpowiedz

Gość taka smutna laska
nie wiem jaki jest teraz ale miał sie za kogos wyjatkowego i był pewny siebie

Gość Ram pam pam
Znajdź sobie innego Jest dużo dobrych chłopaków

Gość no no..
matko o co wam chodzi juz nic nie kumam?

Gość nic mi nie mów
ja załuje chyba juzponad5 lat moze 6 rozumiem was wszystkie to jest straszne tez uciekłam

Gość no no..
kogo ja zrujnowalam i w jaki sposb????? kurcze niprzypomnam sobie zebym komus cos z premedytacja zrobila

Gość no no..
no ale nachapac sie to juz naprwde przesada

Gość taka smutna laska
znalezc to ja sobie znajde bez problemu ale ktos tam inny nie zastapi mi tamtego co go niby olałam zreszta chcialam sobie pozniej znalezc kogos ale to bylo tak : kogos miec i nie byc sama ale po co kogos oszukiwac jak mi sie ta osoba naprawde nie podobala niestety nikt mi sie nie spodobał tak jak ten co go przegnalam

Gość Ram pam pam
Taki z niego ksieciunio ? Napewno jest wiele lepszych

Gość no no..
a ja co dolow nie mialam a teraz co ... nie no tylko wy jestescie biedni

Gość nic mi nie mów
musiszjakos przezto przejsć wiem zeto trudne i łatwiej napisac cos na necie niz cos w tym kierunku zrobić jestem z tobą trzymam kciuki moze kiedys znów spotkasz kogoś takiego ....

ja mimo mlodego nawet bardzo wieku( niecale 18lat) mam za sobą taką przygode...tez sie bronilam ,az...... spadlo na mnie takie zauroczenie,kto wie czy nie odwzajemnione,ale zaczelam uciekac przed tym,nie chcialam,zeby cos z tego wyszlo(bo co matka powie,ze bede cierpiec itd itp.)tez niezdecydowanie... az pewnie ta szansa ,chociaz na poznanie sie oddala ,i powoli odczuwam co moge stracic, zaluje, chce to zmienic itd itp.. taka ironia losu :O :(

Gość taka smutna laska
nie wiem nie wiem czy juz w ogole chce kogos innego poznawac jeszcze mi kto znowu zlamie serce i juz wtedy stane sie emocjonalnie rozchwiana wariatka

Gość Ram pam pam
Osoby chore psychicznie powinne być same

dodam,ze to zauroczenie silne, z taką chęcią blizszego poznania charakteru tej2osoby,jakos tak glupio cholernie sie zaczelo,bo ten osobnik mi sie przysnil:P (wczesniej zdawalo mi sie,ze zwraca na mnie uwage) no i przez swoj lęk,niesmialosc mam za swoje 😠

Gość taka smutna laska
nie jestem psycholką a wtedy udawalam ze go nie chce rozmumiesz??

spróbuj zagadać do niego apropo - jak to jest, że po takim czasie rozstania nagle zaczyna się coś czuć do tej drugiej długo niewidzianej osoby???

Gość Ram pam pam
Nie wiesz czy taki z niego księciunio Napewno możesz znaleźć 3 razy lepszego Odzyskaj człowieczeństwo

Gość no no..
nie mam pojecia o co chodzi co ja takiego i komu zrobilam jesli juz to nawet nieswiadomi chcecie mnie wpedzic w poczucie winy... co skok z 10 pietra juz to przerabialam jedyni ktorzy cierpicie a wy myslicie ze co, ja nie mam uczuc obydwaj sie dobraliscie ja tez przerabialam milosc bez wzajemnosci ciezkie czasy i co przez to mam seks bez namietnosci nie ja nie mam uczuc tylko wy ...wieczne doly dlaczego nie moge przytac hysdawka nstroju...