Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka smutna laska

TAKIE UCIEKANIE PRZED MILOSCIA JEST ZŁE-POZNIEJ ZALUJE SIE CALE ZYCIE

Polecane posty

Gość no no.......
mowialm nie ma milosci na sile teksty na dobre i na zle odwolaj pracr na moze hahaha...mowiawroc do meza ...

Gość no no.......
a my probowalismy on kiedy mnie docenil jak wyjechal i okazalo sie ze jest sam jak palec

Gość no no.......
i nie ma tam z kim byc to nagle zaplonal duza miloscia buziaczki caluski pozdrowioenia ja tyle pozytywnych sms przez 10 lat malzenstwa nie dostala buuuuhahahaaaaaa

Gość no no.......
co przez miesia jego pobytu w szwecji ludzie... nie kumam o co wam chodzi nie jestem dwulicowa ... nie bylo mi dorze szukalam szczescia gdzie indziej...

Gość no no.......
jemu zapalil sie grunt pod nogami i co?????? od razu kochanie buziolki pozdrowienia ciocia ze szwecji dzwoni beatka naswieta przyjezdzaj a tak siedz w domu mam cie w dupie

Gość no no.......
i to nie jest dwulicowe zachowanie...

Gość no no.......
jak wyjechales i dzwonilam do szwecji zaraz powiedzialam ze nic z tego nie bedzie ze skladam wniosek rozwodpowy wiesz to juz jest zalosne tak odwracac kota ogonem

Gość no no.......
na odludziu w gluszy ok zgadzam sie on a ja tutaj na polu waki zabral dupe w troki i niezapytal w czym mi pomoc i jeszcze uslyszalam klucze albo zamki wymieniamy a prosilam o dwa tygodnie na zabranie reszty zadznego ustalenia ktore ustalilismy przed wyjazdem nie spelnil to byla jego szansa na moje czekanie i szanse

Gość no no.......
niczego nie odgaduje niewiem co ma to na celu a nie mam zamiaru byc oskarzona o cos czego nie popelnilam i moze tez przyznasz ze niestaralam sie szukac z toba kontaktu co????/ ani z toba zero czato glupie stroki nie myslec gry

Gość no no.......
bedzie co bedzie moze mam lepsze wspomnienia z jednym z was i moze dlatego je pielegnuje bo drugi niezrobil nic aby je polepszyc

Gość no no.......
a wlasnie ja przez ostatni miesiac bylam wyjatkowo mila zalatwialam i pomagalam zalatwic wszystkie sprawy zwiazane z jeggo wyjazdem jemu sie nawet posprzatac nie chcialo w pracowni barlog byl przez miesiac a potem uslyszalam ze on juz wyjezdza bo krycha [przyjechala

Gość no no.......
sama wywalalam odstoinik szorowalam wynosilam smieci itp on nic zostal zmuszony szntazem do rozebrania sciany zreszta zobowiazal sie dowiekszej ilosci zeczy np doprowadzenie posprzatanie pracowni do oddania wymiane porozpiepszanych rzeczy przez niego . bylo albo robia to ludzie ktorych oplacam albo oplacam jego rachunki bo mamusi juz bylo ciezko i on to robi i co chuj rachunki zaplacilam i reszte tez ja ztobilam rozebral tylko scian zmuszony wrzaskiem i szybe wstawilza reszte moi rodzice zaplacili bo moi tesciowie powiedzieli mi ze to niei ch biznes jedynie adfa wyrazila chec pomoc... a i tak wszystko zrobilam ja buhahaaaaa

Gość no no.......
no i gdzie tu chec na czekanie na kogo.... co on takiego zrobil mial warunki postawione zapszeproszeniem guzik

Gość no no.......
prace za konczylismy 30 wrzesnia a on wyjechal 5 6 listpada buuuuuuhhaha no zlowi mozol...

Gość no no.......
miesiac czasu mi to zajelo pare dni

Gość no no.......
kochanie powiedz mamie ze chce dwa tygodnie na zabranie reszty rzeczy buuuuhahaha arek za prog tesciowa w ruch posciel reczniki co sie da ... czystwe brudne zapakowala i powiozla zanim mogla zabrac reszte rzeczy jak sie okazalo nic jej nie powiedzial gdalam za ada obrabial mi dupe na lewo i prawo przed rodzicami jego buntowal

Gość no no.......
nic nie przekazales swojej mamie co ja chcialam nawed ada stwierdzial ze jestes tchurz i glowe w piasek chowasz byle osiagnac swoj cel

Gość no no.......
no tak ty miales radosne rzeczy do zrobienia a mi sprzatanie wieszdzieki... wiec poco te buziaczki gdzie ta otucha tutaj nie pracuj bo moja duma tego niezniesie a zapytales sie z czego ja bede zyc? ze moi rodzice nie beda mie utrzymwac wiedziales ze tez mysle o wyjezdzie bo tego nieurywalam przed toba i mowilam ze prosilam lukasza zeby sie rozgladal dla mnie za praca norwich i lokum zreszta nawet mowilam ze bede mieszkac z nim nie no dobry jestes... widze ze kota ogonem to ty przeracasz jak tylo mozesz, no i troche adresow pracowni mi przywiozl wlasnie pisze cv poniewaz nie ma stron internetowych wiec trzeba wyslac poczta nie no dobry jestes arus dobry pominales ten fakt? no tego nie mogliscie wyczytac z gg bo tego nie ma bo kontak jest tylko telefoniczny

Gość no no.......
no jak tam pan sciem buraka strzeliles??????? ze niby ja tak dwulicowa?????? nie mowilam tego co????

Gość no no.......
jaki ty biedny jestes o maj got a ja kurde co miales warunki do spelnienia podaj co ty zrobiles dla mnie poza wyzwiskam latalam jak glupia zalatwialm wszystko dostales tyle szans dlaczego ja tylko ja mialam sie sprawdzac tez oczekiwalam ze cos dla mnie zrobisz co zrobiles??/?/

Gość no no.......
dwa rozwiazania to u mnie byly owszem ale ty w nichnie bylesnatomias chcialam porozmawiac poniewaz bardzo niepodobaja mi sie te grozby nieuwazam zebym cos nieslusznego zrobila szczescie to nie grzech...

Gość no no.......
to ja mam sie pozwalac obrazac bic poniewierac w i mie czego? niewiele jesc a ja co paczek w masle? 43 lub cos kolo tego wazyla ciagly stres z zamknieciem pracowni wiecznie na telefonie lub u doroty

Gość no no.......
nie urywalam nigdy ze nie daze cie jakims glebokim uczuciem..zreszta to wszyscy potwierdza ale powiedzialam ze moja decyzja moze ulec zmianie... i nie liczylam tez na poszednika jak wspomnialam latem spotkalam naszego kolego ktory wspomnial o cudownych wakacjach w tunezji jake tam spedzil i jaki szczesliwy byl i wrocil co tomus jak tam tunezja fajna byla??????

Gość no no.......
czy gdzie tam byles.... w wakacje przynajmnie tak remek mowil ze taki szczeliwy jestes i ze miales jechac gdzies z nim ale cos wam niewypalio , takze gra zobaczcie jacy jestescie obaj....

Gość no no.......
ja niezmienilam taktyki ja myslalam o tobie tylko niewiedzialam co jest grane czekalam na rozwoj wypadkow

Gość no no.......
przypomnij sobie bajke ja niewiedzialam o co chodzi dlatego padlo slowo gra ale bylam zakochana i zylam marzeniami

Gość no no.......
ale tez nie chcialam wierzyc ze to zart z twojej strony...

Gość no no.......
arus opowiedz jak mowiles ze mu nogi polamiesz albo powybijasz szyby w barrze musialam mowic ze mnie nie obchodzisz bo on by to w czyn wprowadzil napewno wystarczylo sprawdzic jak zdemolowal pracownie mieszkanie....jak sie wsciekl to rzucal czym popadnie

Gość no no.......
a propo ciazy bylam w ciazy z toba arek wczesne poronienie nawet o tym niewiedzialam bardzo wczesne dziwny okres zmocnymi skorczami macic jestam lekrz i silnym krwawieniem poszlam do ginegologa bo nie byl to niewiadfomo jaki miesiac zaraz zreszta to bylo jak zrobilam test tego tez nie pamietasz powiedziales wtedy ze to ciaza urojona byla