Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka smutna laska

TAKIE UCIEKANIE PRZED MILOSCIA JEST ZŁE-POZNIEJ ZALUJE SIE CALE ZYCIE

Polecane posty

Gość no no.......
bo wynik na tescie byl ale zaraz potem dostalam miesiaczke po tygodniu czy dwu lekarz p[owiedzial ze sie zdarza

Gość no no.......
i nawet to ma swoja nazwe buhhhhaha zeby maz niepamietal ze robilam sobie test cazowy potem mi wmawiales ze sobie uroilam cos buhahahaha

Gość no no.......
co jeszcze sobie uroilam gozek w piersi naczyniaka niebieskigo na na posdladku no chorobe tez sobie wowilam a pod noz poszlam sam sama sklpelkiem sie pocialam w piersi byl niezlosliwy a ten drugi i owsze telefon do doktora dac?????? stadium zerowe styknelo na skalpelu

Gość no no.......
niczego nieutracilamnic co mowie nie jest prawda halo tomus jak wakacje.....arus jak zobowiazania wobec zony... a itak norwich lub londyn wita

Gość no no.......
ja zgadzam sie nie jestem idealem ale wydaje mi sie ze wy tez nie...

Gość no no.......
no no ladnie slucham...

Gość no no.......
a ja to jaka szkole preszlam tez twarda mi bylolekko????

Gość no no.......
nie podobaja mi sie te oskarzenia te pomowienia bo niczego zlego niezrobilam czy w planach t tajemnicy waszej mieliscize arek bedzie sieznecal nademna psychicznie szantazowal jak niedasz dupy to do pracy nie przyjde wstyd mi sie do tego byl przyznac ze ulegam takiej plytkiej presji ale robilam to dla wolnosci swojej no moze powiesz jak wygladal seks nasz przymos zabzyzykaj zapomnij nieukrywalam jedynieraz zaraz powyprowdzce z domu jak chcialam sprobowac bylo fajnie tylko wspomnienia okropne

Gość no no.......
ponizal zucal we mnie butelkami no to gratuluje pomyslu pieklo przezylam

Gość no no.......
co jeszcze..nie no nie bujaj z tymi podziwami kiedy ty mnie podziwiales na dwa miesiace przed wyjazdem jako kazalo sieze jedziesz bedziesz sam wczesniej ani jesdnego komplementu nie uslyszalam a i wstawiles sobie moje zdjeci na tapete no no suuuper kotku

Gość Ram pam pam
Módl się do Boga Ojca

Gość no no.......
bylismy 10 lat malzenstwem ani prezentu ani kwiatka

Gość no no.......
no dostalam kwiatka ...

Gość no no.......
wiecie co niewiem o co wam chodzi...i nierozumiem dlaczego ja bylam tazla a wy ci dobrzy

Gość no no.......
boze a ile ja uslyszalam pod swoimadresem nie milych slow na mnie ile spadolo wyzwisk no i oczywiscie ja jestem ta wredna obludna arus ile razy cie przylapalam na klamstwie nietwierdze ze i ja nieklamalam ale ty to juz porazka....

Gość no no.......
saldo dodatnie mowisz okasie rodzicow moich przeciez mowilam ze dostalam od nih pieniodze na podatek i naczesc raty saldo na plusie 400 zl poszlo slonko na odsetki 280 zl czy jakos tak mielismy samych odsetek karnych za czynsze doplata czynsz prad i jeszcze ogrzewanie jest do zaplacenia bluhahaha ty myslisz ze co oskubalam cie z czego???????

Gość no no.......
nawet sama dawalam kase ktora dostalam na angielski ci zeby nie brac z konta sory ze mnie rozliczasz nie ze swojej kasy.... buhahaha

Gość no no.......
moze nie pamietasz ... tego tez...o czym mowisz bo niewiem wszystko rozliczylam tak jak mialo byc saldo bylo takie podatku zero 125 czy jakos tak watu plus 19 % za samochud

Gość no no.......
i moge sie rozliczyc z kazego grosza bluhahahaha dorota mi proponowala zeby cos dla siebie ale niestety kotku ja do tego jeszcze dolozylam

Gość no no.......
namawiala ... ale co wwyliczala i co sie zaglebiala to wychodzilo co innego bluhahaaaaa zreszta ja jestem za duzy tchuz zeby to zrobic .ja lubie spokojnie jak na wojnie i uczciwie

Gość no no.......
jak juz mnie tak rozliczasz z pieniazkow to gdzie sa te ktore zarabialam przez te miesiace bo grosza niewidzialam buhhhhhahaha weeekend 500 weeekend 200 a rodzicow naciagal i przymieral glodem

Gość no no.......
nie no wy to jestescie jednak dobrzy...

Gość no no.......
arus ty chyba niewiesz co mowisz nigdy niczego niezrobilam niemowiac tobie o firmie....soryyyyyy

Gość no no.......
a ja sobie niewyprowalam nie harowalam

Gość no no.......
wiesz nierozumiem jdnej rzeczy obwiniasz mie ojakies malwesacje czy co a moze powiedz ze to ja z walizka z domu wyszlam pracowalam ciezko i moi rodzice tez zebysmy cos mieli i bylo im przykro ze do domu wrocilam z ciucham i a ty reszta....a wy tylko kasa tylko kasa...

Gość no no.......
tak zobowiazales sie ze cos tam zaplacisz mi tylo kiedy... jak juz to nic nie bedzie warte....nawet nie licze na to szczerze powiedziawszy

Gość no no.......
spadam spac nie bede sie powtarzac nic zlego niezrobilam