Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulejla

Jestem za stara na Kafe..

Polecane posty

Gość Ulejla

mam 30 lat, czasem było tu fajnie, ale ostatnio tu naprawde nie ma z kim pogadać... Coraz rzadziej zagladam, coraz cześciej się rozczarowywuje.. Moze sie zestarzałam...? Pewnego dnia nawet nie będzie mi się chcialo wkliknac bo będe wiedziała ze niczego juz wartościowego tutaj nie uświadczę... Smutne.

Gość Ulejla
ja tez za nikim nie będę...

Gość pozdro to ty
? ze masz ponad 30 nie znaczy ze taka ostatnia jestes

Gość jak kto
Jak kto gupi się urodził to i gupi umrze /przysłowie staroangielskie/ Ja ma 2x po30 i zaglądam tu często.

Gość taka maka
A ja się dziewie,ze wnecie przewazajaca ilosc osob to soby młode,przed 30.Czyzby osoby młode były az tak samotne,ze w necie non stop siedza

Gość Ulejla
to gdzie mam wejsć....?

Nie wydaje mi sie, zeby \"pociag\" do Kafe (lub jego brak) byly oznakiem mlodosci lub starosci...

Gość ale obciach
uleja właź na erotyczny

Gość Ulejla
własnie erotyczny mni enajbardziej drażni... nic tam nie ma dla dojrzałych kobiet z klasa.. nawet życie po 30 jest jakies takie bez jaja...

Gość *fajny*
Lusesita ty bardziej jestes "przed czterdziestką" niż "po trzydziestce" :p :D

Gość Ulejla
no ale gdzie wchodzicie..? macie tu jakies ulubione topiki, znajomych..? przecie z tu sie nie ma na czym zaczepic, kazdy topik pełen podszywaczy, małolatów, naiwnych pytań... gdzie mam znaleźc miejsce dla siebie...?

Ja mam prawie 30 własciwie trzymam sie 1 tematu, ale wbrew poorom jest tu sporo ciekawych osób, z którymi swietnie sie rozmawaia ale i powygłupiac sie lubię

Ulejla, ja dłubię biżuteryjnie i siedzę na Wylęgarni. Jest też kilka innych fajnych tematów, gdzie ludzie po prostu rozmawiają, bez pouczania, mierzenia penisów i bluzgów :) Jeśli poszperasz uważnie, na pewno je znajdziesz. Możesz też wpaść na \"książki warte przeczytania\" albo założyć własny topic, zgodny z zaintersowaniami. W momencie, gdy zbiera sie kilka osób, nadających na \"podobnych częstotliwościach\" wiek przestaje mieć znaczenie. Jeśli kafeteria znudziła Ci się, to odpuść sobie, ale nieprawda jest, że osoba po 30-tym roku życia nie tu z kim :) Pozdrawiam serdecznie 🌻

miało być \"nie ma tu z kim pogadać\", a wyszło ciekawie... :P

Gość No nie wiem...
Ja mam 47 lat i niestety jest mi trudno znalezć tu coś lub kogoś dla siebie. A z dziewczynkami o ich problemach nie chce mi się zbyt często. Ale dość narzekań, kto zna jakieś inne forum dla pań dojrzałych, może gdzieś nas przygarną??

No nie wiem... --- czemu nie wrzucisz własnego tematu? Choćby z treścią analogiczną do tego wpisu? :)

Gość No nie wiem...
=> Ondyna: tak zrobiłam w Nowy Rok. Chciałam pogadać o odmładzniu, wspomniałam też o gubieniu kilogramów i skasowali od razu, bo niby miał być na dietach. Ja dałam go specjalnie na zdrowie i urodę, taką problematykę chciałam poruszyć. Mam dość, moderator wie lepiej o co mi chodziło. :( :o

Gość No nie wiem...
Dzięki, nie spodobało mi się tam, jest jakieś ociężałe i milczące, jak grobowiec :(

Gość ja tez mam prawie 30 lat
nie uciekaj :o mi też nie podchodzą niektóre topiki, ale albo sie z nich posmieje albo po prostu omijam

Gość Bez mojego poważnego nicka
No właśnie. Starszyzna poszła spać, nikt nie podtrzymuje tematu

Gość chryste wiek w papierach
jest tu jak najmniej wazny :O wcale ci sie autorko nie dziwie ... :)