Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszokuuuuuuuuuuuuu

Własnie dostałam po twarzy

Polecane posty

Gość wszokuuuuuuuuuuuuu

Sprzątałam jak zwykle, a mój mąz jak zwykle spał, postawiłam jego ulubionego laptopa przy kaloryferze( zaznaczam zimnym, nie postawiła bym przy gorącym:(...obudziłam go żeby sie przeniósł na sofe obok , chciałam zmienic posciel...i w tedy zobaczył swojego laptopa przy kaloryferze, ruszył w jego strone jak furiat, przy tym krzyczac "w leb sie jebnij k..... przy kaloryferze mi go postawiłaś" i mi przewalił w policzek... nie mam juz sił do niego w takich chwilach go nie nawidze

Gość 24
dziewczyno a masz dokad stamtad uciekac?

Gość wszokuuuuuuuuuuuuu
no własnie nie bardzo:( często tak jest ....zawsze czekam az mu przejdzie:(

Gość *fajny*
widziały gały co brały

Gość 24
nie wiem w jakiej sytuacji jestes, ale nie czekaj az ci krzywde zrobi bo to tylko preludium, jak mozesz spakoj manatki i wroc do rodzicow, przynajmniej na jakis czas, nie daj sie tak traktowac

Gość nie obraz sie ale
ile ty masz lat?

Gość wszokuuuuuuuuuuuuu
fajny, oj masz racje......tylko że kiedyś było innaczej, a teraz.....chyba zostawie go:( tylko boje się że nie dam rady w samotności.....i wiem że potem znów bedzie miły i mu wybacze tak jest w kółko

Gość wszokuuuuuuuuuuuuu
24 lata, a czemu?

Gość nie obraz sie ale
nie iwme, jak mozna dawac sie bic facetowi

Gość a co maja lata do tego
?

Gość prawie radosna
no ja też oberwałam. parę razy w buzie, dwa lata później w brzuch, a rok później nasza trzyletnia córka dostała tak w pupę, że poleciała na kaloryfer i rozcięła sobie czoło (kilka szwów). poszłam na pogotowie i na policję, potem wymieniłam zamki w mieszkaniu (było na nas oboje) i wystawiłam mu walizki. minęly dwa lata a my się procesujemy i sądzimy i walczymy. raz mnie uderzył jak wychodziłam do pracy i wyrwał mi klucze z ręki. chcę sprzedać to mieszkanie, podzielić kasę, dostać opiekę nad dzieckiem i zapomnieć o ch...ju. polecam Ci to samo. jest mi ciężko jak cholera, ale wstaję z łóżka i chce mi się żyć. i to jest dla mnie szczęściem.

Gość wszokuuuuuuuuuuuuu
tak tylko ze ja mam 160 wzrostu i moja waga to 45 kg:) natomiast on 190wzrostu i waga 120 kg, raczej nie mam szans he he, ale przynajmniej sie usmiecham, jak widze że ktos jest ze mna:)

Gość masz po prostu
męża chuja i tyle. Następnym razem tak Ci wleje, że nie wstaniesz. Na Twoim miejscu już by mnie tam nie było, chyba, ze to Twoje mieszkanie to jego bety za okno.

Gość masz rację
będzie tak w kółko i coraz mocniej

Gość Enter JA
On jest panem a ty suką

Gość 24
szokus, trzymaj sie to tylko glupi gnuj, a do tego tchorz niech walnie kogos kto mu bedzie mogl oddac

Gość prawie radosna
nie chce myslec, co będzie jak Cię uderzy z zamkniętej. dorośnij (w głowie) i zostaw go. będzie Cię bił dalej, potem będzie bił Wasze dzieci (a dzieci będą patrzeć jak bije Ciebie). Jesteś bardzo, bardzo młoda. Wciąż masz szansę żeby żyć normalnie, jednak z każdym rokiem, mniejszą.

Gość wszokuuuuuuuuuuuuu
prawie radosna.....chyba tak bede musiała zrobić, całe szczescie że my jeszcze nie mamy dzieci, on nalega...ale moje przeczucie mówi nie, dlatego nie odstawie antykoncepcji jezeli taki "kutas" z niego. Tylko najgorsze jest to że wiem , ze znów bedzie milusi i mi przejdzie, ja szybko wszystko wybaczam, mając nadzieje ze to sie wiecej nie powtórzy.

Gość Enter JA
Jesteś tak głupia jak kiedyś moja matka

Gość posiadacz laptopa
A ja uważam, że autorce należał się ten liść. Nie można kłaść laptopa przy kaloryferze, może dzięki tej nauczce zapamiętasz raz na zawsze.

Gość wszokuuuuuuuuuuuuu
mieszkanie jest moje, wiec musiała bym jego wyprowadzić, ale ja jestem taka głupia, wiem że on niema gdzie iść, niema nikogo oprócz mnie, tylko nie potrafi wkoncu tego docenić, teraz wiem że bedzie mu głupio za to co zrobił do nastepnego razu.

Gość wszokuuuuuuuuuuuuu
chyba się przeprowadze do Simona Molo :D

dziewczyno, jeżeli to prawda, obudź się!!! rany boskie na co czekasz? potem będziesz patrzyła jak bije Twoje dzieci, poniża przy nich Ciebie. Piętno na całe życie przez Twoją naiwność.... Jeśli facet ma takie odruchy to naprawdę baaardzo ciężko to zmienić. Zostaw go w cholerę póki nie macie dzieci. A potem się słyszy o tragediach rodzinnych, no i skąda to się wzięło?? Ano właśnie to są pierwsze symptomy!

Gość wszoku ty jednak głupia jesteś
szkoda mi ciebie, a najbardziej mi szkoda twoich przyszłych dzieci naiwniaczko :(

Gość wszokuuuuuuuuuuuuu
posiadacz laptopa.......dzienki ale czytaj uwaznie co piszę, zdaje sobie sprawe z tego ze nie wolno kłaśc koło kaloryfera, ale on był zimny, połozyłam go na chwile:(

Gość prawie radosna
rzygać mi się chce jak czytam te obleśne teksty właścicieli lapa, czy innych kretynów. mała, wierz mi, my wszystkie, bite kobiety oszukujemy się, że oni się zmienią. że to na chwilę, że tylko raz, że przecież kocha, że jest zmęczony, że cholera wie co. Ale mężczyźnie który uderzył kobiecie, przestawia się jakaś klapka w głowie. przestajemy być żonami i przyjaciółkami. stajemy się czymś, co można uderzyć i przytulić, uderzyć i zaciągnąć do łóżka, nasze łzy są motorem do przeprosin, ale nie do zaprzestania. nie warto się męczyć, niedługo uznasz, że zasłużyłaś kiedy znów Cię uderzy i to już będzie Twój koniec. Jasne, że go kochasz. Ale kochaj też siebie. I zostaw go. Znajdziesz jeszcze miłość, obiecuję Ci, miłość która nie upadla.

Gość wszokuuuuuuuuuuuuu
podszywacze oczywiscie grasuja, przynajmniej z nutka humorku:) przemysle to jeszcze raz na poważnie , to wymaga czasu jednak, nie umiem tak odrazu:( z jednej strony sie boje, ze on sie nie zmieni nigdy

Gość Jak jest głupia
to niech z nim zostanie i dostaje wpierdol codziennie Nie widzicie, ze ona szuka tutaj usparwiedliwienia tego czynu...

Gość sissis
dajcie sobie spokój z tymi radami. Ona sie po prostu chciała wyzalic i poczuc ze ktos jej współczuje. Wybacza mu wszystko i zawsze i jeszcze długo tak pozostanie.Beznadziejny przypadek.

Gość soczyście wypłacam liście
szkoda że mu laptopa do pieca na 3 zdrowaśki nie włożyła:classic_cool:...za głupote się płaci :P