Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Homerkowa

O co mu chodzi?

Polecane posty

Kilka dni temu zaczelam dodatkowa prace na pol eteu. Od 7 do 3 pracuje w innym miejscu a potem jade na 4 godziny do tego nowego miejsca. Od razu mowie ze to jest praca biurowa bo zaraz beda jakies podteksty!Jeszcze zanim wzielam ta prace rozmawialam o tym ze swoim facetem i bylo wszystko ok. A teraz jak przychodze wieczorem to strzela jakies fochy, nie odzywa sie, a na pytanie co sie dzieje mowi ze nic. Boze, jak mnie to wkurza, Zabym nie potrzebowala kasy to bym nie brala tej roboty a on jakby tego nie rozumial. Jesesmy juz se soba 2 lata wiec powinien mnie wspierac a nie robic problemy. Nie wiem juz jak mam z nim rozmawiac?

pogadaj z nim spokojnie i na temat, mow do niego D-U-Z-Y-M-I literami bo faceci sa prosci i im trzeba mowic glosno i wyraznie,nie domysla sie :)

Gość dureń_25 lat
zdradza Cie i tyle

O zdrade go nie podejrzewam:P Czemu on nie moze zrozumiec ze ja lubie swoja prace. Planujemy slub, a to duuuzo kosztuje. Mamy dla siebie tylko kilka godz wieczorem i weekendy a on woli spedzic je pezd TV niz pogadac ze mna

Czyli co? Mam siedziec w domu, prac mu skarpetki, gotowac obiadki i prosic okase na podpaski. No bez przesady. Mamy 21 wiek i kobieta moze tak samo sie realizowac zawodowo