Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klopoty z serduszkiem pomocy

cos mi sie dzieje z serduszkiem... help

Polecane posty

ostatnio gdy podbieglam do autobusu.. dostalam dziwnych dusznosci i bolu w klatce piersiowej malo tego czulam sie tak jak by mi slon siadal na klacie wogle nie moglam zlapac tchu... wkoncu zaczelo mi sie robic slabo ale nie stracilam przytomnosci... trwalo to ok 15 min potem dostalm taki suchy kaszel... jutro mam wizyte u lekarza pierwszego kontaktu ale boje sie zeby mnie nei wlozyl do szpitala na jakies badania:( mial ktos tak prosze o rade

a wiesz moze jakie badania musze zrobic..?? i czy bede musiala zajzec do szpitala??

Gość plociuch
pewnie dostalas zadyszki z braku kondychy ,nie ;lam sie!

co do mojej" konduchy" to jest bardzo dobrze dlatego sie troche martwie... no ale jutro bede wszytsko wiedziala szkoda ze nikt nie mial czegos takiego i nei moze powiedziec jakie badania mial..

Gość plociuch
podstaweowe badanie serca to ekg ,jak wyjdzie w normie to bedzie wszystko co uzyskasz

ekg mialam juz robione ze 4 razy... bo kiedys mialam tak ze mnie kulo serce... i mialam wykazane ze mam zawolny rytm serca... no ale innych badan nie mialam dostalam magnes i potas i do domu.. no a teraz znow cos..:(

Ja tez mialam kilka razy juz tak i nawet nie po biegu;) Tylko raz tak mialas?Ile masz lat? Ja ekg mam ok;)

19 lat... no mialam ostatno tak w ciagu 3 misiecy z 5 razy takie napady...

lat 19 nikt nie chorował na nic... mam 163 i waze 54 wiec chyab ok nie pale..:/ i nie biore ani nie pije

pocieszajace..:)

Gość plociuch
czyli wyszlo Ci ze za wolno Ci serce pracuje? a co na to lekarze? wyglada na to ze ty nerwicowa jestes i to pewnie stad te napady -paniki? tu jest taki tematMOJA NERWICA ,zajrzyj moze

lekarz stwierdzil ze tak czasem poprostu jest... ze jestem mloda i chyba nie umre dostalam magnes i potas... i tyle..:/ a co do nerwicy to raczej nie... stres zaden praktycznie... no i zadko sie denerwuje

Gość plociuch
no chyba bradykardii ona nie ma stwierdzonej bo by wiedziala ale ucisk i bol w klacie ,trudnosci z nabraniem powietrza w nerwicy sie zdarzaja i uczucie omdlenia ,wiem cos o tym ja na Twoim miejscu zrobilabym echo serca ,ekg ,wysilkowe badanie tez jest dobre i bedzie jasnosc,jeszcze jedno-nerwica atakuje nie jak sie powszechnie sadzi jak sie jest nerwowym czy zmarwionym tylko tak zaglada z nienacka czesto w bardzo spokojnym okresie zycia -mowimy -jestem spokojna ,nie mam stresow a ona jest....bywa nastepstwem zdarzen nawet nie bardzo traumatycznych w przeszlosci....warto sie nad tym zastanowic....pozdrowka i dobranoc!

albo masz WPW wpisz to w net i sobie poczytaj...to cos na rodzaj arytmii i dodatkowego przewodnictwa w sercu ile masz lat?? musisz zrobic echo i ekg