Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebkaaa

wkładki higieniczne -kilka pytanek

Polecane posty

Gość lilianna2
mi 🖐️ :D

Gość liliana i mi
moze jeszcze strzelcie sobie palcowe, my tu o wkladkach a wy sobie tylki lizecie

Gość lilianna2
hehe nie dzieki...wole palce mojego mena...:P

Gość mi83
nie no zmiana podpasek w obecnosci faceta to już lekka przesada..Kobieta powinna zachować pewien stopień intymności dla siebie

Gość liliana i mi
i trzymac sie tematu cukiereczki, moze lizaczka wam dac

Gość mi83
pewnie- tylko niektorzy uwazaja, ze kobiety powinny sie wstydzic i krępowac swej natury a faceci nic o niej nie wiedziec bo to niemęskie.. A ja dobrze sie czuje kiedy moj Skarb masuje mi brzuszek podczas okresu, nie ukrywam przed nim bo on kocha mnie jako kobietę i rozumie na czy to polega.

Gość mi83
to podszywacz o tych podpaskach-pewnie gdy ma okres to facet wyjezdza do Krakowa;-0

Gość lilianna2
liliana i mi---dobra dobra juz sie tak nie goraczkuj :)

Gość e tam...........
wkładki to normalna rzecz i nie ma się czego wstydzić, a facet oglada reklamy, pwinien wiedzieć, o co chodzi ale powiem wam, że przy facecie na którym mi mega zależy nigdy nie mam wkładki... przy swoim chłopaku - mam... obawiam się, że to o czymś świadzcy.....

Gość liliana i mi
no no nie goraczkuj sie tak

Gość mi83
gdybys byla bardziej rozgarnieta, to wiedzialabys, ze trzymamy sie tematu

Gość .i.i.i.i.i.i.i.i.i.
e tam---dziwnie to napisałas...przy facecie na ktorym mi mega zalezy...a przy chłopaku....czyzby dwa fronty??:P

Gość e tam...........
no... :-O

Gość lilianna2
kurcze,nawet na takim topiku muszą byc jakieś zgrzayty...:P zgrzyt zgrzyt zgrzyt....:D

Gość lilianna2
e tam---ale jestes...serio??:P hehehe

Gość pytanie do mi83
czy Twój facet widzi też Twoje skrzepy z okresu i czy pokazujesz mu zużyte wkładki i podpaski??? Przecież to takie naturalne to czego się krępować

Gość lilianna2
oj,bez przesady z tymi zurzytymi podp.i wkł. ale jak zobaczy swiezą to o co chodzi? wiadomo ze brudnej mu sie pod nos nie podstawia...

Gość lilianna2
sory *zużyte...

Gość e tam...........
nowiem, wiem... wcale nie jestem dumna... ale się mega zakochałam, tylko szans nie mam... ale piszę o tym, żeby dac przykład tego, że jak chcę być super-kobieca to rezygnuję z tej wkładki, zostawiam ją na bardziej domowe okazje....

Gość no ale
wydzielina z pochwy i krew miesiączkowa to nasza fizjologia ,więc czego się wstydzić??? Przecież Ty jestes tak blisko z facetem

Gość mi83
pytanie do mi83- taaa, ty z tych co to zawsze przeginają, rodem z radia m.. A poza tym ja nikogo do niczego nie zmuszam, wyrazam tylko swoja opinie, bo jesli nie zauwazylas to autorka o nie pytala i po to ten topik. A jesli nie masz nic do powiedzenia to idz gdzie indziej! Ja nie krytykuje nikogo bo szanuje poglady- mowie jak jest u mnie!

Gość lilianna2
eee nie łap ludzi za słówka...bo gadasz bez sensu teraz...

Gość do e tam...
masz rację kobieta bez wkładki mimo wszystko podczas gry wstępnej jest bardziej kobieca..a tak pozatym niech sobie nosi mnie to nie przeszkadza :)

Gość lilianna2
ja do gry wstepnej zazwyczaj zdejmuje majteczki...:)

Gość e tam...........
powiem Wam tak, niby naturalia non sunt turpia, czyli, że rzeczy naturalane nie są brzydkie, ale osobiście trudno mi sobie wyobrazić tej rodzaj bliskości z facetem, w którym jest się zakochanym... przy tych traktuje się swoją fizjologię nieco wybiórczo... zresztą mam wrażenie, że faceci niezbyt przepadają za takimi intymnościami w wydaniu kobiecym.. w każdym razie zazdroszczę tym, co czują się swobodne i zakochane i nie krępują tych akcesoriów... we mnie jest jakiś taki instynt, żeby dla tego jedynego być troche ponad-naturalna ;-) pozdrawiam i jestem za wyciąganiem tej wkładki, gdy się zbiera na seks

Gość mi83
.. a dziecku to pieluchy nie zmienisz bo to bee? Ludzie zalatwiaja swe potrzeby w toalecie, wiec dzieci sa wstretne? Pomysl troch zanim sie do kogos przyczepisz.

Gość lilianna2
a raczej nie ja tylko mój men...:) mrauuuu

Gość Tomekkkkk
mimo ,że jestem facetem zabiore głos w tej sprawie. Moja dziewczyna używa wkładki hig.Wiem o tym ,bo razem mieszkamy i one stoją w łazience..Ale podczas gry wstępnej jeszcze nie zauważyłem u niej wkładki to tyle

Gość e tam...........
liliana, i włąśnie o to chodzi, żeby jak zechce zdjąc nie znalazł tam tej wkładki, takie zdjete majteczki może sobie powąchać lub wziąć do ust, z wkładką już by głupio było.... zresztą do gry wstępnej nie zaszkodzi jak będą trochę mokre, czego w pracy z kolei lepiej już uniknąć, stąd wkładki moim zdaniem są dobre w sytuacjach pozaintymnych.