Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stempelka

spoko nie...

Polecane posty

Gość stempelka
no coz lepiej spalic niz ubrac biedne dzieci co za przepisy:(

Gość pani nastora
nie masz racji JP, znaki musza byc usuniete przez co czasto towar nie nadaje sie do uzytku

--> JakośćPierwsza Jest to oczywistą nieprwdą. Po prostu nikomu sie nie chce. Wystarczy ciachnąć a jek się nie da uzyc odpowiedniej chemii na usunięcie nadruku i po temacie.

Gość stempelka
no i kolo zamkniete:(

:O Nie wydaje mi się aby w dresiku adidasa wystarczy coś tam ciachnąć albo wywabić - zwłasza wyrąbisty wyszywany z tyłu znaczek i spruć paseczek razem z nogawką. To nie są ciuchy typu \"hide logo\" tylo \"show how fucken dres Adidasa I have\"...

Gość nie ogladajmy sie na swiatowe
koncerny. lepiej samy zaniesmy cos czegho nie nosimy do domu dziecka. Ja tak robie co roku. Wiem ze ubrania sa uzywane a nie nowe tak jak te z przemytu ale zawsze to cos. Zreszta czesto oddaje rzeczy ktore zalozylam raz lub dwa razy na siebie. Mozna przeciez wyszperac rzeczy niezniszcone i ladne ktorych na pewno juz nie zalozymy. W tym roku wywiozlam caly karton ciuchow, butów, plecak i zabawki. :)

zastanowcie sie .. jak dana firma moze wprowadzic ten towar do obrotu skoro ktos zostal za to zatrzymany i stanal przed Sadem :o

cyt \" Z dymem pójdą kurtki, dresy i buty \" - to co dresiarze lubia najbardziej - bazarowa odzież ... nie ma mowy o zakietach ZARY, koszylkach TH i spodniach Morgan...

Gość Myrevin zlotko
wszystkiego naj w Nowym Roku

Aleś ty Merv naiwny - normalnie stary dziad a jak dziecko .... :P

--> stic A na zdjęciu sa jeansy. Z tym to nawet bez chemi mozna by se było poradzić. Prezentowana prze ciebie postawa udowadnia że chodzi o brak dobrej woli.

{ normalnie stary dziad a jak dziecko .... } A na dodatek nic anic sie tego nie wstydze.

Gość huyyuytuytu
Myrevin jak nie masz pojęcia to lepiej sie nie wypowiadaj :o

Myrevin i tak Cię lubię 🌼 Nie czytałam linka, nie chciało mi się, ale zauważyłam, że z tym oddawaniem to zawsze ktoś robi pod górkę. Pamiętacie tego własciciela piekarni którego uwalił fiskus bo chleb oddawał biednym zamiast wyrzucac na wysypisko ? :-0

Gość Jesien czemu mnie nie
lubicie ? :(

Gość stempelka
:classic_cool:

chujnia mnie nie lubi to wiem na pewno ? :( A Ciebie jeszcze nie rozszyfrowalam :)

Jaka pijawa ? :P

Myrevin uważam ze masz małe pojęcie o takich markach i ich znakach oraz sposobie oznaczania ubrań czy walki z ich podrobieniem,wiec naprawde zgadzam sie z niektórymi abyć nie udzielał głosu jak nie masz o tym pojęcia:o Nie mozna sie dziwić takim korporacjom, że nie chcą aby ich podróbki były rozpowszechniane.. i obojętnie w jakim celu by nie były wykorzystywane.Jest to smutne.. ale niestety takie sa realia rynku.Zamiast tego MY mozemy pomóc takim placówką :) na pewno każdy ma cos w szafie ,co moze oddać :)