Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BounceYa

SZUKAM AKTYWNYCH, SPONTANICZNYCH MŁODYCH LUDZI Z POLOTEM

Polecane posty

Cześć :) nie wiem czemu, ale jakoś nie mogę znaleźć w swoim otoczeniu zbyt wielu takich osób. Każda propozycja wyjścia gdziekolwiek (kino, impreza), nie mówiąc już o dalszych wyjazdach spotyka się z odpowiedzią w stylu \"yyy... no nie bardzo mogę / nie mam czasu / nie no co Ty\" ;) Nie chodzi tu o to, że ktoś nie lubi konkretnie mnie ;P - obserwuję takie sytuacje w stosunku do wielu osób. Rozumiem też, że często istotne są kwestie finansowe, ale mam wrażenie, że PRZEWAŻNIE nie o to chodzi. Tak więc - są tu jacyś młodzi (w wieku nazwijmy to \"okołostudenckim\" ;) ), fajni ludzie, którzy nie wpisują się w powyższy obraz?

Gość na Kafeterii takich nie ma
Tu siedzą sami przegrańcy.

Co prawda przegrałem życie ale - co ten klubik oferuje w ramach członkostwa i gdzie ma działać ??

@stic - działać będzie tam gdzie zbiorą się przynajmniej 2 osoby do niego należące ;) Nie chodzi o znajomości internetowe - kafeteria ma być tylko \"miejscem\" nawiązania kontaktu. Co oferuje? To już leży w rękach \"członków\". Dobra wiadomość - nie ma wpisowego ;P ;)

Jak coś wydzie z inicjatywy to pewnie się przyłączę ;)

@stic - sęk w tym, że jest dokładnie odwrotnie - żeby coś wyszło ludzie muszą się przyłączyć :)

No dobra co mam zrobić aby inicjatywa wypaliła - zatanczyć kankana ??

Gość omijają
a z wiekiem i wzrostem liczby obwoiązków będzie coraz gorzej

@stic - zatańcz, zarejestruj to, opublikuj w sieci i podaj link ;P Prośba do wszystkich zainteresowanych - piszcie coś o sobie, co się Wam w inicjatywie podoba/nie podoba, czego byście oczekiwali, co dodali, itp.

Zerwanie z życiwą rutyną, nie mam z kim chodzić na basen, lodowisko, siłkę, do kina i muzeum - po prostu nuda - znudziło mi się nawet picie browaru ...

witam, bardzo zainteresował mnie tentemat chętnie wyjdę, wyjadę, również kino, teatr, a nawet basen ciekawe z jakiego rejonu piszesz młodzieńcze ?

Ja bardzo chętnie pójdę z babcią do opery - nawet frak i melonik jak w Starszych panach założe ;) Jak pisałem Warszawa

@stic - no to chodzi nam mniej więcej o to samo; @emerytka64 - rozumiem, że ja jestem tym \"młodzieńcem\" ;) jestem z Poznania

stick , bardzo chętnie, a może basen wolisz ? mam tylko prośbę nie pisz per babciu :-) wow, ja też warszawa

No ale jak każdy z innej \"wsi\" to jak my mamy ten klub rozkręcić ??

@dziewczyna mojego chłopaka i inni - piszcie skąd jesteście, w jakim wieku, co lubicie robić, co chcieli byście robić, a nie macie z kim + to o czym pisałem wyżej

Basen to nawet mogę kóleżnako postawić bo mam kartę z której w ogóle nie korzystam :) Nawet chyba saunę obejmuje ten karnet :)