Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BounceYa

SZUKAM AKTYWNYCH, SPONTANICZNYCH MŁODYCH LUDZI Z POLOTEM

Polecane posty

@JakośćPierwsza - można i tak ;P ale generalnie nie powinno chyba chodzić o jednorazowe spotkanie z \"chętnym\" ;)

Ja jestem z Warszawy i już należę do jenej ekipy jak pisałem - ale ostrzegam specyficzny ze mnie gość z dziwnym poczuciem humory nie mniej w kinie się nie gada 💤

W Tarnowskich mieszka moje ekx - kolezanka - nawet sam byłem na tym rynku jak budowli ta knajpę z kopułą No i \"Wisniowy\" of kors :) Ale to ponoc nie w Tranowskich

Gość a znajdzie sie
ktos z Podlasia? :)

Blondi, Ladni, Śliwka Niewęgierka - tylko wszytkie zalatane i mieszka w przedziwnych dzielnicach :) topik Szukam ludzi z Wwy...

tez mi sie towarzystwo wykruszylo:( jedni pouciekali za granice, inni juz nie \"baluja\" i tak jakos czasem sama w domu siedze:O

Raz byłem w katosach i bawiłem się z ludzmi z Kafe - ale była balanga :)

Gość to ja nowa...
Nooo.... chwalimy sie, chwalimy spotkaniamy, ale z tą balangą to nie przesadzałabym;) Fakt, co do Stica...:P no nieźle się załatwił:D ale miło było poznać:)

To może i ja się dolączę :) Jestem z Poznania i czasami czuje się \"samotna w wielkim mieście\" :)

Gość vegaa
tez mam dziwne wrazenie, ze wszyscy moi znajomi sa jakos tak stetryczeli.. nie chcieli chodzic na studiach na imprezy.. wszedzie ciezko ich wyciagnac.. najchetniej siedza w domu.. nie wiem co sie z mlodymi ludzmi dzieje.. :O

no prosze :) a ja o tym spotkaniu w katach nie slyszalam jeszcze na zadnym spotkaniu z tego forum nie bylam:( no nic ja spadam do wanny bo o 17 jade na rozmowe w sprawie pracy:D:D 3mac kciukasy!!!! buziaki!!!

Gość to ja nowa...
Ha, moi nie, tylko wyjechali, albo mieszkają za Wrocławiem

Gość to ja nowa...
Na wiosnę to do Wrocławia ściągnijcie- tu sa dopiero imprezki i setki pubów... stic, wypowiedz się, proszę:)

Gość karolciaa25
Ja właściwie chodze wszędzie już tylko z moim facetem (choc to w sumie pozytywne:) ). Ale chciałabym gdzie większa ekipą. A wszyscy nieruchawi - bo praca, bo korki, bo wyjazd, bo narzeczony/a.... Najgorsze, że na studiach bylo dokładnie tak samo. Pierwszą naszą wsopólną imprezą były dopiero połowinki..żadnych kół zainteresowniń..bo koło, bo korki, bo brak kasy, bo cośtam 2 wydarzenia mnie już rozbroiły totalnie - moje niedawne urodziny - zaprosiłam z dużym wyprzedzeniem 9 osób - przyszły DWIE. (W tym mój facet). I AAndrzejki - z 3 osób, z którymi się niezależnie od sisebie umawiałam, żadna w końcu nie chciała nigdzie iśc i siedziałam sama w domu...

Gość a znajdzie sie
ja jestem chetna :) ale nie bede leciec na drugi koniec Polski dla jednej imprezy :(

Gość a znajdzie sie
dlatego pytam ponownie: czy jes tu ktos z Podlasia?

Wiec ja się wypowiadam; We wrocu jest przednie : Nova i ja praktycznie za każdym razem gdy jestem się widzimy i jest wesoło :) Czasami do samego rana... Ja w sumie mogę szędzie dojechać bo czasmi mi to po dodzę w delegacjach - choc na razie najczęsciej odwiedzam Wrocław, choć podejrzewam że niedługo będę w Katosach i wtedy o dopiero was \"dokręcę\" :) Ja na dzień dzisiejszy piszę się na inicjatywę warszawską z elementami weekndowymi w miastach Wrocław i Poznań :)

Gość do goooooooooooooooooory