Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tangerine

Jaki prezent?? Oto jest pytanie..

Polecane posty

Niedługo mój chłopak będzie obchodził 22 urodziny..Jesteśmy już ze sobą 10 miesięcy dlatego pomysły co do prezentu wyczerpały się tak szybko jak okazje do ich wręczania..Były już kosmetki,zegarki,perfumy,bielizna,poduszka z dedykacją itp...Naprawdę nie wiem co mogę kupic mojemu mężczyźnie..POMOCY!

Gość ja wiem ja wiem
Kup mu perfumy albo ramkę ze swoim zdjęciem.:classic_cool:

A może wystarczy, że ubierzesz się w odlotową bieliznę i to będzie jego prezent na urodziny?? Polecam taki sposób obdarowania chłopaka, a jeśli chcesz znaleźć super bieliznę polecam sklep koronka.pl:) Wybór bielizny ogromny możesz tam znaleźć bieliznę na każdą okazję, a jeśli kupisz na przykład koszulkę możesz mieć pewność że ta bielizna będzie się super nosić:)

Gość zrób lewatywę i
zaproponuj seks analny :classic_cool:))) Ramka z Twoim zdjęciem też dobry pomysł . A tak na poważnie , wystarczy drobiazg, np krawat , film, płyta audio,

Gość wieice jeśli mowa o
bieliźnie to jakby wasz facet kupił sobie bokserki i zawiązał wskążkę na fujarce byłybyście zadowolone ?

Gość malutkamia
Bielizna na każdą okazję i znacznie więcej na emilosc.pl

Gość Renataa31
Możesz go zaskoczyć i sama być prezentem, zobacz jakie tu są fajne przebrania http://ekskluzywna.pl/kostiumy-erotyczne lub możesz kupić też coś dla niego i będzie zabawnie ;-)