Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ri

Jak rozpoznać?

Polecane posty

Gość ri

A po czym poznac ze pekla prezerwatywa?czy to sie jakos czuje?pytam bo mi sie to jeszcze nie zdarzyło i chciałabym wiedzieć na przyszłość... proszę o odpowiedzi

Gość coffebar
a ja znowóż chciałam się zapytać czy jest możłiwe aby zajść w ciążę pomimo tego, że stosowało się prezerwatywę która nie pękła , nie zsunęła się i nic się z nią złego nie stało?? Ostatnio własnie przeczytałam na jednej ze stron, że to możliwe i sie przeraziłam... Jak sądzicie??

coffebar musialabys miec naprawde wieeeelkiego pecha> ja w takiego pecha nie wierze to sie zdaza 1 na 100000 wiec nie wkrecaj sobie .. wszystko bedzie OK!!! ri, na pewno Twoj facet to poczuje .. poza tym poczujesz pekniecie .. jakbys zniszczyla balona :)

Gość ri
możliwe?? jeju?? ja je stosuję dopiero od jakiś 4 miesięcy, ale to chyba tak się nie da...;////?? Może wypowiedzą się dziewczyny bardziej doświadczone w tych sprawach. Prooszę.....

Gość coffebar
czy jest moze ktos komu pekla prezerwatywa i moze powiedziec jak to bylo, prsze.....

Gość ja taka jestem
:) pekla.. tylko ze zauwazylismy po fakcie i nikt nic nieczul:) a jak juz skonczysz to ponoc sie do niej dmucha... tak gdzies na forum czytalam.. ale czytalam tez ze zamiast postinoru mozna nalac TAM octu i dzialanie ma podobne... wiec.. nie wiem czy warto ufac niektorym radom stad. fakt faktem ze raz pekla ale naprawde nie czuc tego dziewczyny.. (niestety)

Gość agatazyt
hm...mysle ,ze najmniej stresu mam po durexach

Gość ja nie czulam .. on
tez nie czul... od teraz bede nasluchiwac:)

ja taka jestem --> a propos octu - pseudomądrości ludowe zalecały kobietom wiele cudownych sposobów, z manipulowaniem sobie TAM różnymi drutami czy innymi przedmiotami włącznie. Tylko, wiesz, śmiertelność kobiet po takich \"sprawdzonych zabiegach\" była zatrważająca, uszkodzenia jeszcze większe, więc może nie eksperymentuj...

Gość ja taka jestem
w zyciu by mi nie przyszlo do glowy eksperymentowac w taki sposob. nie zrozumialas mnie. chodzilo mi o to, ze na forum rozne rzeczy mozna przeczytac lacznie z takimi (ocet) i ze sa osoby ktore w takie rzeczy wierza. a mamy XXI wiek i pora skonczyc z takimi zabiegami. jak to przeczytalam to niezle sie usmialam... i przez mysl mi nie przeszlo zeby powtarzac!! HELLO!!