Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werooonikaD

jak odchudzic twarz?

Polecane posty

Gość werooonikaD

mam pytanie czy wiecie jak odchudzić twaz ?? nie maluje sie wiec make-up odpada. Nie chce diety poniewaz mam 175cm. wzrostu i waże 58kg. Nie wiem co robic moja twarz jest strasznie kkrągła a zwłaszcza policzki chciałabym miec owalna twarz i wydatne kosci policzkowe!!!!!!! na zrobic? może sa jakies kremy cwiczenia twarzy itp?? piszcie;]

Gość hania5555
ja tez bym chciala wiedzieć czy istnieje sposób!!!

Gość lepiej miec ladne okragle buzk
e niz wychudla anorektyczny ryj! jesli jestes szczupla to czym sie martwiszß chcesz wygladac jakbys byla glodna i sie wiecznie odchudzala? twoja buzia na pewno wyglada ok!

Gość szyjs
przypiłuj sobie kości policzkowe, ew. bokobrody

Gość kiki23
ja odkryłam sopsób lipoliza iniekcyjna- to nic strasznego, i nawet tanie. wejdx na watek lipoliza iniekcyjna w dziale chirurgia plastyczna.tam jeden chłopak zrobił sobie np chomiki czyli policzki i jest zdowolony, poztym jest jeszcze beautytek, rozmawaiałam z tymi babkami od beautytek i mowią ze robią takie rzeczy z poztywnym efektewm koszt jednego zabiegu 100zł potrzeba 6, a jeśli chodzi o lipolize to 1 ampułka 300zł , temu chłopkaowi na chomiki 1,5zużyła, ale chłopak przepłacił bo zrobiła mu za 1500zł. wejdź i zobacz. pa pa p.s mam ten sam problem