Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SprawdzanieRealiow

WYSOKIE ZGRABNE KOBIETY Z DUZYM BIUSTEM

Polecane posty

Gość A ja...a ja
??? 178cm wzrostu...65 kg wagi i 75 D...Podobno zgrabna :)...Tylko nie wiem czy sie mieszcze w realjach,

Gość A ja...a ja
a kurcze ...wygrywam????

Gość jkhj
a ja mam 180 cm wzrostu,biust D i waze 80 kg. wiem,wiem-zakrzyczycie mnie,ze grubas ze mnie:) ale mam gadzies takie gadanie,bo jestem super kobieta-"rasowa kobieta"jak czesto slysze.i co najwazniejsze dobrze mi w swoim ciele:)

Gość jkhj
i nie musze byc w Waszym rankingu:)nie o to mi chodzilo.... bo kobieta naprawde musi miec TO COS:) ani wzrost,ani biust tego nie gwarantuja.

Gość A ja...a ja
no nie wiem czy taka oficjalna...ale powiem...o sobie ze mam kupe kompleksow ...!!!

do jkhj: nikt Cie nie bedzie zakrzykiwal ani obrzucal wyzwiskami (mam nadzieje) bo nie o to chodzi. z waga bywa roznie i trudno to oceniac, grunt ze Ty sie dobrze ze soba czujesz. do A ja...a ja: kompleksy? np?

wzrost 177 waga 58 biust-przecietny (C) wymiary 90-62-93 ale mam rozstepy wiec do ladnych juz sie nie zaliczam 😭

zueplnie nie odpowiadam temu idealowi, moze jedynie biust sie miesci w kryteriach, ale tez ledwo co, bo mam zaledwie C (a jak chudne to leci do B) 😭 :P

Gość jkhj
alez ja w tym nie widze zadnego problemu:0napisalam,ze mnie to nie obchodzi... na tyle znam swoja wartosc i jestem pewna swojej kobiecosci,ze takie teksty mnie nie ruszaja:).liczy sie real a nie wirt;)tutaj kazdy moze sobie wypisywac na co ma ochote...

Dobra, też się w to pobawię, ale też spełniam tylko 2 kryteria :P wzrost: 180 cm, waga: 67 kg, biust: 75B

Gość A ja...a ja
kompleksy podstawowe..za wysoka jestem...i mam za duzy biust moje marzenie...to C,ba wzrost 173 max.Ale to nierealne..wiec musze sie akceptowac taka jaka jestem...a akceptujac siebie i inni mnie akceptuja :).

Gość argentynka
Czy wysoka to od razu musi być żyrafa? Coś nie wierze w taki ideał... 170cm, 55kg, 75C 👄

do A ja...a ja kobiety sa dziwne... :P do argentynka Ty chyba masz jakis kompleks jesli chodzi o wzrost skoro wyskakujesz z \"zyrafami\". tego typu dyskusje prosze prowadzic gdzie indziej!

Gość A ja...a ja
masz racje ..kobiety sa dziwne...bo zawsze chca rego czego miec nie moga ;).

Gość A ja...a ja
dokladnie tak...

Gość jkhj
ja tam mysle,ze spore znaczenie jesli chodzi o nasze kompleksy ma wiek.im mlodsze dziewcze tym wiecej jej nie pasuje;) ja podlotkiem nie jestem -mam 27 lat,"paru"facetow w zyciu spotkalam i wiem,ze jesli my nie widzimyw sobie 'brakow"to tym bardziej oni ich w nas nie zobacza. powiedzialam co wiedzialam;)

do A ja...a ja wolal bym tego nie mowic zeby sie zaraz nie odezwaly szwadrony oburzonych i obrazonych, ale skoro to moze Ci pomoc w walce z kompleksami to chyba warto. wiec - dla mnie rozmiar D to niezbedne minimum :P :)

Gość A ja...a ja
jkhj ..moze i tak ale ja juz mam 31 lat ...no i moze faktycznie komleksy mniejsze niz kiedys..ale one juz beda zawsze. SprawdzanieRealiow , ja wiem ze moze dla faceta ...babka z biustem D moze byc atrakcyjna, moj maz i zreszta nie tylko on tez tak mowi, ale..ja tak wiem swoje, poprostu ja sama sie z nim zle czuje i mimo ze nie wygladam zle , jednak nigdy tego nie zaakceptuje.

A ja...a ja no ale co Ci w nich nie odpowiada? jedyna wada jaka ja widze to wieksze niz u kobiet z mniejszymi biustami problemy z dostaniem ladnej bielizny :P

Gość A ja...a ja
hmm..to tez...ale teraz to nie taki problem.Bardziej wkurzajace sa dla mnie komentarze...facetow , tego nie strawie nigdy...

Gość jkhj
ee,w takim razie Twoje rozmowy o kompleksach to czysta kokieteria:)taka super laska i ma jakies "ale"?nie wierze:) pozdro🖐️

jakie komentarze? naprawde sadzisz ze gdybys miala C to by ich nie bylo? taka smutna rzeczywistosc ze czesc meskiego gatunku tak wlasnie wyraza swoje uznanie dla atrakcyjnych kobiet :/

Gość A ja...a ja
jkhj mozesz nie wierzyc, ale one byly sa i beda..tez pozdrawiam :).

Gość A ja...a ja
SprawdzanieRealiow sam jestes facetem..wiec chyba wiesz doskonale jakie moga byc to komentarze, tyle tylko ze one czesto odnosza odwrotny skutek od zamierzonego...

Gość A ja...a ja
SprawdzanieRealiow , przepraszam ze urazilam..nie mnie ceniac Twoje komentarze:), tak!!!ja uwazam ze moj kompleks to kwestia rozmiaru...zawsze tak bylo.