Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SprawdzanieRealiow

WYSOKIE ZGRABNE KOBIETY Z DUZYM BIUSTEM

Polecane posty

wielokrotnie przewijal sie na kafe taki wlasnie opis wymarzonej kobiety (chociaz naturalnie kazdy moze miec *zupelnie* inny ideal i nic w tym dziwnego). ciekawi mnie ile jest takich wlasnie kobiet. moze to nie najlepszy sposob na sprawdzenie tego (chociazby ze wzgledu na duza mozliwosc naduzyc) ale licze na powazne podejscie do nie do konca powaznego tematu :) a wiec Panie - wpisujcie sie :)

szkoda, że spełniam tylko jedno kryterium :P przegrałam życie :O

moze dla pelnej jasnosci osoby uwazajace ze kryteria spelniaja niech podaja swoj wzrost i odpowiedni rozmiar :) P.S. raz jeszcze prosze, nie badzcie tacy super powazni, topic z przymruzeniem oka (ale najchetniej bez zmyslania glupot :) )

Gość boombowa
punkt widzenia zależy od punktu siedzenia;) ile min. trzeba mieć w cycu i w długości by się załapać?

Gość to może uściślijmy...
wysoka? tzn. od 170cm? zgrabna? tzn. w rozmiarze 36-38? duży biust to jaki? od C wzwyż?

Gość auuuuuutorze
a Ty tez masz coś duzego, czy tylko wymagać potrafisz? :(

z tym rozmiarem to moze nie byc takie oczywiste bo wlasnie czesto duzy biust powoduje koniecznosc noszenia i wrecz czasem \'dopasowywania\' wiekszych rozmiarow. sugeruje zdroworozsadkowa ocene \'na oko\' w tym punkcie :)

mam duzo mniej niz 174, ale sie z tego ciesze i to bardzo, bo wysokich facetow jak na lekarstwo:P:O

do auuuuuutorze: pisze po raz nty i mam nadzieje ostatnio - nikt niczego od nikogo nie wymaga wiec prosze sie nie nadymac jak ktos czegos ma za malo albo za duzo. wyluzujcie ludzie :/ do dziefcze: gratuluje, zostalas pierwsza liderka rankingu ;)

ehh jak już mówilam dwa wymagania:) topic jest o trzech więc się jednak wypisuję :D

Gość auuuuuutorze
mam pytanie.... czy trzeba pisać prawdę? bo ja bym chciala się bardzo załapać....;)

no własnie? bo ja sobie zamarzyłam, że jeszcze zgrabna bym być chciała :)

heh:) powiem tak.. jestem już w tym wieku, że chyba zaakceptowałam to jaka jestem i raczej dobrze mi w swym ciele ( nie powiem z 5 kg mniej jakbym miala to by bylo milo:D) i zgrabna hmm.. taka tak zwyczajna kobietka :)

no milo bylo by gdyby wszyscy pisali prawde, inaczej zupelnie nie ma to sensu :P dla wyjasnienia - zgrabna nie znaczy 'modelkowato' chuda. kobiece kraglosci gora :P

Gość zaaadbana
ja mam 177cm i biust D. zgrabna tez chyba jestem, pasuje? :D

Gość upupupupupuupup