Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biała orchidea

W JAKIM ZAWODZIE PRACUJECIE a jakie macie wykształcenie?

Polecane posty

Gość a co robisz
bo ja mam 22 lata ale jeszcze stduai nie zaczelam dopiero w tym roku czyli bede miala ok 28 jak skoncze! nie wiem czy znajde prace bo wiadomo jak sie nia ma doswiadczenia to kila bedzie

Gość mruczkowaniec
jestem stażystką, czyli pierwszy rok

Gość A ja mgr inż. architekt

Gość A ja architekt
z uprawnieniami i z dwójką dzieci;-) Dlatego pracuję w urzędzie, bo chcę mieć czas dla dzieci. Zarobki na rękę ok 1600zł. Ale jak odchowam dzieci, zacznę się, mam nadzieję, realizować zawodowo:-)

Gość A ja architekt
Nudzę się:-) Właśnie w tym tygodniu wróciłam do pracy po rocznym wychowawczym. Mając własną firmę nie mogłabym sobie na to pozwolić. Szłam do urzędu mając małe dziecko i planując drugie, na przetrwanie:-) Teraz powoli zaczynam myśleć o pójściu na swoje.

Gość pachnidło
Mgr wychowania fizycznego, podyplomówka: fizjoterapia i masaż -odnowa biologiczna. Pracuję w szkole, 5godz. dziennie. Zarabiam 1400 /miesięcznie. Jestem zadowolona!:-D

Gość A ja architekt
Studiowałam w Gdańsku. Pracuję w mniejszym mieście niedaleko Gdańska. Robota jest, tylko ciężko zrobić praktykę do uprawnień, bo niewiele firm chce zatrudniać legalnie. Ale z uprawnieniami robotę zawsze znajdziesz:-) Powodzenia.

Gość ona w sieci
ja jestem mgr.inż zootechniki pracuje w przychodni weterynaryjnej na rękę mam 1200, to moja pierwsza umowa o pracę zaraz po studiach-pracuję 6 godzin dziennie pon.-pt i 5 w sobotę. pozdrawiam:)

Gość pachnidło
Ona w sieci - nieźle:) I będzie lepiej!

Gość A ja architekt
Kobiety w każdym zawodzie mają większe kłopoty ze znalezieniem pracy;-)

Z wyksztalcenia inz. genetyki roslin Przekfalifikowalam sie i mam 2 prace, obie w ksiagowosci i jestem zadowolona. Chociaz czasem brakuje mi mikroskopu:P

Gość liczy się dystans
mgr inż. metaloznawca pracuje w dziale marketingu :( dzie tu sens i logika ? 2300 brutto

Gość onk3
ukończyłam pedagogikę opiekuńczo - wychowawczą, mam II stopień specjalizacji w zawodzie pracownik socjalny pracuję w Ośrodku Pomocy Społecznej

Gość jutar
Zawód: polonistka Praca: szkoła podstawowa, mimo wiecznej papierkowej roboty(bez sensu), lubię swoją pracę Zarobki :ok. 1150 zł z nadgodzinami

Gość Bernadetka b-stok
Witam Ja pomimo że mam wykształcenie tylko średnie..nic wspólnego ze szkoła informatyczna prowadze 2 kafejki internetowe...co do zarobków..zarabiam kilka razy więcej niz mianowany nauczyciel...i to jest dopiero sprawiedliwość...podziwiam tych ludzi...co kształcili sie latami i maja marne zarobki...Pozdrawaiam

Gość taka jedna......
llkhlo >>> wróć! przepraszam, ze tak pozno jak nie pracujesz w szkole to gdzie??? wiesz mi ta branza jest rowniez bardzo bliska ;)

mgr.inz. sieci i instalacje sanitarne jestem na stazu-zarobki-ehhh szkoda gadac...:O ale wierze ze bedzie lepiej:)

Magister fizjoterapii po AwF-ie. Pracuję w zawodzie. 1500zł na rekę.

Gość upupupup

Gość fajny temat up

wykształcenie: technik ekonomista, mgr filologii rosyjskiej zawód: informatyk w służbie zdrowia jestem zadowolona z pracy, zarobki są ok, przymierzam się do informatyki podyplomowej

Gość fdsfsdfsdf
jednostka samorządowa - mgr administracji