Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyyy

Czy koty są mściwe?

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyy

j/w

Gość szarlott
nie, nie sa :-o a dlaczego tak uwazasz?

Gość szukająca_
podobno tylko wobec złych ludzi bo wyczuwają ich zło więc olewają ich ciepłym moczem - dosłownie

Gość yyyyyyyyyyy
pytam ,ponieważ dzisiaj obsikał moją mamę...ostentacyjnie ...

Gość yyyyyyyyyyy
kota mamy od niedawna ,a mama przyjechala do Nas na 2 tygodnie,obecnie jest gościem w naszym domu...

Gość szarlott
he he a to dziwne, moj obsikiwal (rozne przedmioty) ale przed kastracja - pozniej juz nie bylo takiego problemu :D

Gość szukająca_
bo to zła kobieta była :P a na serio - to pewnie kocur niekastrowany ale koty wyczuwają złych ludzi tak czy siak

nie... one po prostu wbrew opini nie sa fałszywe - wrecz odwrotnie.. jezeli cos sie im nie podoba ostentacyjnie to pokazuja :)

Gość szukająca_
wiecie że hitler i stalin nie lubili kotów?

Gość yyyyyyyyyyy
wręcz przeciwnie ,mama jest bardzo tolerancyjna ,daje mu jedzenie..mozliwe ,ze zrobil to ,bo jest zazdrosny o mamę ,ktorej teraz poświęcamy więcej uwagi.

Gość szukająca_
właśnie kavi koty są po prostu szczere - a to nie zawsze jest mile widziane - także u ludzi przecież część ludzi woli żeby im słodkopierdząca koleżaneczka wlazła w tyłek bez wazeliny niż powiedziała prosto z mostu co myśli

Gość szukająca_
daje mu jedzenie to może zrobił to w ramach swoiście pojętej wdzięczność???

Gość szukająca_
tak czy inaczej nie możn koteczka bić bo wpadnie w depresję i wtedy dopiero zobaczycie :P !!!

Gość może pachniała zbyt mocno
perfumami albo innym mazidłem i kotek postanowił coś z tym zrobić :-)

Gość eluska
koty sa najbardziej wrazliwymi zwirzetami,potrafia kochac bezgranicznie.Wiem cos o tym bo mam dwa.Zeby skarcic kota za pr4zewinienie trzeba go trzepnac lekko przez ucho.wtedy wie ze cos przeskrobal.Bicie po pupie czy ogonie nic nie daje.

Gość mają charakterek
za każdym razem, gdy mój brat podejmuje gości to kot sie obraża i narobi w kącie, często też ma tez inne powody by sie obrazić :-D

Gość wychowawczyni mylyjonow
ponoc kot nie wie co to zlosliwosc i zemsta, ale... moja kota regularnie szcza mi na kanape, a zaczela po tym jak przez miesiac byla sama w domu(przychodzil ktos tylko 2 razy dziennie nakarmic i wyglaskac)

Gość eluska
moja kotka potrafi nasikac np.do kapcia i nie wiem z jakiego powodu.Mieszka z nami juz 12 lat a drugi kot samiec nigdy nic nie zrobil.

Gość nie marudź
tak...koty są msciwe! Kiedys ciotka odwiedziła nas a ze nie lubi kotów to kiedy moja kotka do niej przybiegła na powitanie to ją pogoniła. Po kryjomu, kiedy ciotka w najlepsze plotkowała z mamą naszczała jej do buta hahaha

Gość eluska
kocham koty nad zycie.Oba mam z przypadku,po prostu to one mnie ,nas wybraly.Jednemu uratowalam zycie w ostatniej chwili i jego wdzicznosci nie da sie opisac slowami.To trzeba zobaczyc.

Przyjaciele naszych przyjaciół są naszymi przyjaciółmi. Duża piąteczka od Farmerostwa, Eluska!

Mój głupi brat zawsze dokuczał mojej kotce. Efekt byl taki że kicia specjalnie nie krępowała się przy świadkach by nasikać mu w buty czy nawet do łóżka przy każdej nadarzającej się okazji. I dobrze mu tak! :D

Gość 24
cos o kotach i psach pies mysli: "moj pan opiekuje sie mna, daje mi jesc, piesci mnie - chyba jest bogiem" a kot: "moj pan opiekuje sie mna, daje mi jesc, piesci mnie - chyba jestem bogiem" a ja osobicsie wole zwierzeta z charakterem

Gość ja ja ja
to wytraz buntu. Mój mąż bardzo lubił bawić się z kotem. Potem kupiliśmy szczeniaka i mąz poświęcał więcej czasu szczeniakowi. Co zrobił kot? Wyszukiwał buty męża i traktował je jak kuwetę...

moj kot nie jest msciwy - jednakze jest to najbardziej rozpieszczony kot jakiego znam coz to on rzadzi - taka jest prawda :) i to mi sie w kotach podoba - kiedy psa sie skarci on obraca sie na plecy i \"przeprasza\", kiedy probujesz skarcic kota mozesz wyjsc z tego z powaznymi podrapaniami hihi to sie nazywa charakter

Gość En
Jedno jest pewne.Kobiety ktore wola koty od psow i potrafia o nich gadac godzinami sa przewaznie lekko pierdolniete i dziwaczne.Wiem to z własnej obserwacji:)