Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegranywmilosci

mija juz 3 misiac.. a ja ....

Polecane posty

benny hill> to nie tak. Ja kochałem ją nie za urodę, tylko za charakter, za to że mnie rozumie, że jest spokojna, że nie w głowie jej balangi. Jej uroda oczywiście powodowała że jeszcze bardziej byłem szczęśliwy. Teraz spotykam czasami bardzo ładne dziewczyny, ale okazują się być tak puste, że szkoda w ogóle zaczynać znajomości. Moja eks była nie dość, że ładna, to i mądra. Ciężko będzie znaleźć kogoś podobnego.

chyba my wszyscy chodziliśmy z tą samą dziewczyną, bo to wszystko to jej zalety :o

Gość przegranywmilosci
o wlasnie .. dokladnie :)

Gość przegranywmilosci
albo za bardzo je idealizujemy i nie chcemy widziec ich wad? :>chociaz malo ich bylo z reka na sercu i to najgorsze :(

jeśli się poddam, to juz całe życie będę czuł ten strach, że w takiej sytuacji nie odzyskam swojego szczęścia. \"mówią, że miejsca dla niecierpliwych w Niebie nie ma\".. i chciałbym czekać na nią aż do skutku i niech żadna nei próbuje mnie w sobie rozkochiwać! phi

Gość przegranywmilosci
co ty przestan bo sie zaczekasz na smierc... musi minac czasu troche, uczucie zmaleje i moze znowu szczescie sie do nas usmiechnie i sie zakochamy ? :)

panowie, to może pokażmy sobie fotki tych naszych byłych, zobaczymy czy faktycznie takie ładne ;)

nie mam zamiaru... :( nie chcę być dla kogoś kiedyś tylko fragmentem tego co mogłem dać, a nie dam juz więcej, bo za bardzo to boli

ja bym tam wolał oszczedzić głupich kafeteryjnych komentarzy pod jej adresem

Ale mi chodziło, że na maila :) Zresztą nieważne.

a do jej wnętrza linka też nie wkleję... bo sam juz nie mam :(

Gość benny hill
doS2CAN powiem ci ze nietrudno kogos takiego zanlezc tylko trzeba umiejestnie sluchac. sa jeszcze dziewczyny ktore interesuja sie np teatrem zamiast balangami, w sobotni wieczor marza o wyjsciu do kina na jakis ambitny film i denerwuje je glupota innych ludzi. sa takie ktore jednym spojrzeniem potrafia sprawic ze zapominasz o wszystkim co zle a jednym niewinnym dotykiem rozpalaja najdziksze marzenia. ale skoro wy chcecie marnowac czas na to co juz sie stalo to prosze bardzo....

Gość przegranywmilosci
ja tam moglbym wyslac ale wszystkie fotki z kompa wywalilem , wspolne zdjecia schowalem do pudla i wynioslem do piewnicy :>

Gość benny hill
i chetnie obejrzalabym to jej zdjecie, ciekawa jestem co w niej takiego wyjatkowego....

Gość przegranywmilosci
benny hill a ty czemu tak nazekasz na swojego faceta? :)

Gość trojatroj
benny hill przybij piatke. zgadzam sie w 100 %

Gość przegranywmilosci
no ja chcialbym taka znalesc... bo naogol jak spotyka ladna to tylko bmw jej wglowie i dyska, a jak juz jest inteligentniejsza to znowu mi nie pasuje z wygladu i klapa...

większość ludzi nazywa mnie głupcem za to, że mam nadzieję, ze moje szczęście wróci... co ja takiego złego robię?

Gość benny hill
do trojatroj> ty tez masz wrazenie ze fajni faceci laduja sie w gowno warte zwiazki i marnuja czas na nic nie warte laski podasz gdy za rogiem czeka naprawde swietna dziewczyna?

Gość benny hill
przegranywmilosci> to nie jest temat na forum, to sa bolesne sprawy wiec nie bede tego poruszac teraz. w kazdym razie nie mam juz faceta

Gość benny hill
diabeu> przepraszam jesli urazilam ale to nie byla analogia do tego co piszecie. po prostu ogolne stwierdzenie. zadne zwiazki nie sa gowno warte jezeli angazuje sie chociaz jedna strona

Gość przegranywmilosci
a ja teraz chcialbym miec dziewczyne co zostala potraktowana pzrez faceta tak jak ja przez moja byla, moze ona wtedy by potrafila docenic to jaki jestem i bylem i jakby mnie pokochala nie przestala by juz nigdy? :)

Gość benny hill
przegranywmilosci> wybacz ale obale twoja teze, uwielbiam balet, kocham ksiazki, lubie kino, nie cierpie dyskotek, duzego tlumu. skonczylam studia i nie jestem jakas tam brzydka kujonka na ktora nie warto spojrzec dwa razy. cuda sie zdarazja na tym swiecie uwierz:)

Gość była dziewczyna maćka
eh chłopaki, fajnie sie was czyta...aż mi się cieplej na serduszku zrobiło jak pomyślałam że mój były maciej też tak może o mnie myśleć i wspominać jak wy swoje dziewczyny :) rozstaliśmy się 2 lata temu bo mnie baaaaardzo zawiódł...powiedziałam mu że nie mamy o czym już rozmawiac mimo iż go bardzo kochałam i kocham. cały czas mam nadzieję że jeszcze jakimś cudem będziemy razem :) mam do was chłopaki w związku z tym pytanie-czy facet, który kocha swoją dziewczynę może się do niej wogóle nie odzywać (bać się odezwać) bo wie że bardzo ją skrzywdził? czy mam sobie z nim dać już spokój? (łatwo powiedzieć gorzej zrobić)

Gość trojatroj
benny hill- ja nie twierdze ze ich dziewczyny nie byly wartosciowe. nie twierdze ze nie byly piekne i inteligentne ale stwierdzenie ze przyzwyczaili sie do ladnej obok siebie i teraz nie moga sobie wyobrazic kogos brzydszego po prostu mnie rozsmiesza milosc nie wybiera i rownie dobrze moga skonczyc z jakas grubaska z podstawowym wyksztalceniem bo poprostu dlatego ze poniewaz :D dla nich bedzie cos takiego w tej osobie ze swiata poza nia nie beda widziec poza tym odpowiadajac na twoje pytanie co do facetow. fakt sporo z nich oglada sie za jakimis pustymi laskami bo zalozyla miniowe a ty mozesz byc 10 razy madrzejsza i ladniejsza ale przejdzie obok ciebie obojetnie bo nie uwidocznilas swojej urody ale nie wszyscy tacy sa. prawde mowiac sporo facetow (tych madrzejszych) szuka jednak czegos wiecej niz duzej ilosci makijazy na buzi

Gość benny hill
trace juz nadzieje wiesz? zwlaszca jak czytam ze przyzwyczaili sie do ladnej kobiety u boku....

Gość benny hill
no chlopaki to jak bedzie z tymi zdjeciami? S2CAN>podac maila?

była dziewczyna maćka - ja proponuję, żebyś spróbowała. trzymam kciuki

benny hill - ja się nie przyzwyczaiłem do ładnej dziewczyny, tylko przyzwyczaiłem się do NIEJ i niezaleznie jaka była pod jakim względem, to następną bym ciągle do neij porównywał, a nie chcę...