Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegranywmilosci

mija juz 3 misiac.. a ja ....

Polecane posty

Gość trojatroj
benny hill nie trac oni tak pisza bo jeszcze zauroczeni bylymi. jak trafia na te swoje drugie polowki to zapomna czego to ponoc szukali poza tym nie szukaj. nie na sile. staraj sie miec duzo zajec i nie myslec o tym. wiem ze ciezko. ale w odpowiednim momecie milosc sama do ciebie przyjdzie. nawet z najmniej spodziewanej strony. tego ci zycze a narazie ciesz sie byciem singla ja tak robilam po nieudanym zwiazku. jak przestalo mi zalezec na tym by miec kogos kto bedzie mnie przytulal i skupilam sie na przezywaniu zycia to ktos nagle sie pojawil i co najlepsze nie bylam przekonana czy chce zwiazku bo zaczelo mi byc dobrze jako singlowi dzieki Bogu ze jednak mnie przekonal jakos :D glowka do gory. wiem ze znajdziesz swoje szczescie. a tak naprawde to ono znajdzie ciebie

Gość benny hill
diabeu>ok przeciez nikt cie nie zmusza. obys tylko pozniej nie zalowal...

\"zauroczeni\"... zauroczenie to trwa z miesiąc czy dwa na poczatku, a ja z tą dziewczyną zbudowałem naprawdę zgraną komórkę bedącą podstawą do stworzenia rodziny... nikomu już nie zaufam :o

Gość trojatroj
zreszta wy chlopaki tez. tyle ze narazie potrzebujecie czasu by sie otrzasnac z milosci do bylych. jeszcze spotka was milosc tylko starajcie sie nie dolowac i miec bardziej pozytywne nastawienie.

Gość trojatroj
ok. zle sie wyrazilam. wiem ze zauroczenie jest na chwile ale chodzi mi o to ze to juz nie do konca jest milosc. bo z jednej strony nadal jest ale z drugiej idealizujecie teraz troche na pewno bo wam ich strasznie brak i kazda dobra rzecz widzicie podwojnie. Ale bedzie lepiej i tego wam zycze

Gość benny hill
tak jest najlatwiej-nikomu juz nie zaufam. nie bede cie przekonywala, to twoja prywatna sprawa. tylko czy to nie przeradza sie w zwykly dzieciecy upor? mysle ze z czasem mozesz znalezc kogos bardziej wartosciowego. tylko na dzien dzisiejszy tego nie dostrzegasz

Gość przegranywmilosci
a najbardziej wkurza mnie to ze ja tu rozpaczam a ona sie swietnie z nim bawi ... pajac ze mnie .....

Gość benny hill
ty tez powinienes sie swietnie bawic. zobaczysz, poprawi ci sie nastroj. i nie mowie tu o spotkaniach z innymi dziewczynami ale o zwyklym spotkaniu z kumplami

Gość przegranywmilosci
o to ja mam kupli cudownych ... od misiaca co piatek sobote sa pomnie i mimo ze marudze tp wrado kaza mi sie ubierac i wioo :) woza mnie po imprezach, dyskotekach, albo czasami sami jezdziemy na bilarda sobi epograc .. super jest .. nie narzekam ale przychodza chwile samotnosci.. i wszystko wraca...

Gość benny hill
współczuje, pozdrow ode mnie kumpli:) dobrze ze nie jestes sam

Gość przegranywmilosci
hehe no chociaz tyle mi sie przytrafilo dobrego w tym zyciu :> wlasnie dzwonili ze mam ruszac myc dupe :) i ze o 21 sa po mnie :) a ja najchetniej wskoczylbym do lozeczka i posmecil troche.... bo jakos nie wieze ze w takich miejsach kogos fajnego poznam.. bardziej jade jak juz sie pobawic z kumplami i tyle :>

Gość benny hill
wybacz ciekawosc ale skad jestes?

Gość przegranywmilosci
katowice :) a ty ? :)

Gość przegranywmilosci
ty no ja ci radze wywal jej zdjecia , inne schowaj i nie patrz ... bo sam sie tylko pograzasz :)

Gość benny hill
ech, daleko Świebodzin koło Zielonej Góry ale niemozliwe staje sie mozliwe no przynajmniej tak mowia:)

przegranywmilosci: wszystkie zdjecia pochowalem do piwnicy, mam tylko kilka na plytce, nie chce ich wywalac, nie wiem po co je trzymam...

benny hill > miałem kiedyś dziewczynę w Twoich okolicach. Związek na odległość :)

Gość benny hill
a ty skad jestes?

Gość benny hill
zdjecie bardzo ladne, ona tez musze przyznac. ale w niczym mi nie ustepuje:)

Gość benny hill
ech tez daleko ale tak to juz jest

Gość benny hill
zwiazek na odleglosc nie wypalil jak sie domyslam? to chyba malo komu wychodzi

Przez Świebodzin kiedyś nie raz przejeżdżałem, nawet byłem tam na zakupach, do tej pory chodzę w kapciach kupionych w Świebodzinie :)

związek nie wypalił, ale nie przez odległość, tylko przez to, że ona znalazła sobie innego. Ale to dawne czasy.

no coz podobno czas mial wyleczyc wszystkie rany. ale chyba to nie mozliwe:(((( ja lecze sie juz 6 miesiąc i nic nadal boli jak cholera!!!!!!! moze tak czesto juz nie placze, prawie kazda chwila wypelniona jest myslami o nim. 7 lat bylismy razem, nich ktos mi poie jak ja mam teraz zaufac? zbudowac zwiazek no jak ????????????

Gość benny hill
ooo, no cos takiego.... masz tu jakis znajomych? prosze jaki zbieg okolicznosci

benny hill > znajomych tam nie mam. Tamta dziewczyna mieszkała w gminie Zbąszynek, na pewno kojarzysz :)

Gość benny hill
moze dasz sie zaprosic na gg latwiej sie rozmawia z gory uprzedzam ze nie szukam w ten sposob okazji mam ochote pogadac z kims anonimowym a z toba fajnie mi sie rozmawia

Gość benny hill
a zbaszynek oczywiscie ze kojarze w koncu to niedaleko