Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coztymfantem

nie mam słów!

Polecane posty

Gość coztymfantem

jestem szczęśliwą mężatką, młodą atrakcyjną kobietą, moje życie erotyczne jest super, mąż kochający, ale raz na miesiąc doprowadza mnie do szału. wyszukuje zdjęcia gołych panienek i erotyczne scenki w necie- robi to po cichu, dyskretnie, w ukryciu bo wie ,że dostane szału ja to odkryje, a ja i tak to odkrywam i dostaje furii. po awanturze, ciszy jest miesiąc spokoju, a potem znowu. czy to choroba, czy faceci są pokopani, o co słuchajcie chodzi!!!

Gość akapa
moj tez czesto przeglada takie zdjecia i filmiki, juz sie przyzwyczailam, czasem nawet siadam z nim i rozmawiamy o poszczegolnych dziewczynach co jest w niej fajne a co nie, wydaje mi sie ze faceci tak juz maja, taka natura mezczyzn choc pewnie sa wyjatki hehe

Gość też kiedyś się wściekałam
potem zaakceptowałam. A czasami nawet sama obejrzę sobie jakiś filmik

Gość akapa
no ja tez dalam spokoj, bo szkoda psuc sobie zdrowie

Gość też kiedyś się wściekałam
właśnie. Faceci tak mają i to nic nie znaczy, a wolę żeby nie krył zdjęć gdzieś głęboko w kompie, bo wtedy bym się wkurzyła, jakby znalazła. Ma swój katalog, gdy ma te zdjęcia. Nawet ma goła panienki na pulpicie i mi to nie przeszkadza. Oczywiście zdjęcie musi być ładne a nie chamski. A co się stanie przez to oglądanie? Nic. Przecież to normalne.

Gość akapa
wiesz czasem ma to swoje plusy np naoglada sie kobiet z duzymi piersiami a potem caluje mnie po moich i mowi ze uwielbia moje malutkie :) wiec nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo haha

Mój też ogląda. I jak twierdzi \"każdy facet to robi\". Jesli to tylko oglądanie to raczej przejmować sie nie trzeba :)

Gość coztymfantem
zazdroszczę Wam dziewczyny tej mądrości życiowej, ja faktycznie tracę zdrowie przez te awantury, a to naprawdę fajny chłopak, ale dlaczego tak jest? nie wystarczam mu??? porównuje sobie mnie w głowie z tym małpami? no nie mogę się z tym pogodzic!

Gość coztymfantem
ale muszę Wam powiedzieć,że w drugą stronę nie koniecznie było dla niego fajnie, kiedyś w ramach odwetu naściągałam sobie aktów męskich, i przerwa w panienkach była zdecydowanie dłuższa. on mi tłumaczy,że tym laskom specjalnie się nie przygląda, raczej sam stosunek go podnieca- to jest też normalne? jak sądzicie????

Gość coztymfantem
upup

Gość coztymfantem
TERAZ TO SIę DOPIERO ZDOłOWAłAM, NAJWYRAźNIEJ MOJEGO ZWIąZKU NIE CZEKA NIC DOBREGO PRZEZ TEN POJEBANY, PODOBNO NORMALNY NAWYK FACETóW, RZYGAć MI SIę CHCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Gość coztymfantem
to co, mam próbować się z tym pogodzić? czy walczyć dalej? męczona już jestem....

Gość facet__
Gdyby kobiety zmieniły nieco swoje podejście to ten świat byłby piękniejszy, a związki przyjemniejsze. Co z tego, że on od czasu do czasu ogląda sobie zdjęcia panienek? Ja też tak robiłem gdy miałem dziewczynę, a nic mi naprawdę nie brakowało. Oglądam bo lubię sobie popatrzeć i tyle, a kobiety tego nie rozumieją. Naprawdę jeśli on Cię kocha, ma z Tobą udany seks to nie musisz mieć żadnych obaw. Wolałabyś żeby po kryjomu pisał sobie z laskami ze stron randkowych i może się z nimi umawiał? Zastanów się.

Gość coztymfantem
fajnie,że odezwał się jakiś facet! ale powiedz, czy gdy oglądacie te zdjęcia to porównujecie nas do tych małp??? myślicie czasem, że ta czy tamta jest pod jakimś względem lepsza?? a czy przekłada się to zainteresowaniem innymi ciałami na życie w realu, czy kiedy mnie nie ma przy nim to pożera wzrokiem inne, czy nie koniecznie?

Gość a coz to
ale jak się z tym pogodzić kobiecie - monogamistce? chyba tylko udawać obojętność....

Gość coztymfantem
ja już próbowałam, trzeba te filmiki , a raczej te panny traktować jak bezosobowe przedmioty, mój zresztą twierdzi,że nigdy nie jest w stanie powiedzieć po takim oglądaniu,że któraś z nich byłaładna, albo jakie miała oczy , czy włosy... ale jestem mądra!!!! a za chwilę i tak dostane szału z powodu jakiegoś zdjęcia!

Gość do coztymfantem
nie wsciekaj sie, to normalne, poza tym jak przestaniesz sie wsciekac, to jemu tez pewnie sie troszke odechce, bo jak wiedomo "zakazany owoc lepiej smakuje". Popieram wypowiedz facet_ , racja lepiej, ze sobie popatrzy na filmiki czy fotki, niz mialby sie uganiac za spodnicami. Ja sobie przegladam takie fotki czy filmy z moim mezczyzna i sa na nich zarowno mezczyzni jak i kobiety. To sa tylko filmy, mozna sie rozochocic lub zaczerpnac czasem jakis pomysl :) Nic sie nie przejmuj, szkoda nerwow na takie cos :)

Gość coztymfantem
FACECIE , gdzie jesteś??? odpowiedz na nasze pytania!

Gość coztymfantem
z tym zakazanym owocem to święta racja, a zdrowie faktycznie mi siada przez te napady wściekłości, bo poza ty to naprawdę wierny, kochający i świetny facet...

Kobieto wyluzuj, moj facet tez oglada takie filmy i doskonale wiem co wtedy robi:D ale wiem ze woli ze mna:D powinnas sie martwic wtedy, gdyby zToba nie mial ochopty za to nagminie sciagal sobie filmiki z netu. Naprawde nie masz powodow do obaw:) zaproponuj mu wspolne ogladanie takich filmow:D jak Ci sie nie bedzie podobalo, to znajdz takie ktore Ty wolisz ogladac :D i ogladajcie je razem :) hehe albo siebe nagrajcie a pozniej ogladajcie \"swoje\" filmy :D

Gość coztymfantem
podpowiedzcie mi tylko jak mam to sobie wytłumaczyć, jak do tego podejśc, że by nie dostać szału jak natknę się na jakieś zdjątko w kompie lub w jego komórce!!

Gość ale jestes męczaca...
daj se juz w dupie rade.... pogódź sie z tym poprostu i tyle....

Gość coztymfantem
no tak, ale i tak długo się chamstwo z daleka od mojego topiku trzymało, a wszystkim pozostałym , którzy zaszczycili mnie swą obecnością dziękuję z a słowa wyjaśnień, a tych którym udaje się z tą przypadłością swoich facetów żyć w szczęściu proszę o wskazówki, bo tez tak chcę....

Gość coztymfantem
upupupup

a ja Ci powiem, żebys sie nie godziła! to wcale nie jest ani normalne ani tak bardzo powszechne, jak każdy tutaj z tego co czytam próbuje Ci wmówić. to tak, jakby tłumaczyc, że mężczyźni mają we krwi zdradę - bez sensu! albo ktoś to lubi albo nie i tyle! to że jeden się takimi świństwami podnieca, nie znaczy że każdy musi - to tylko głupie uspraiwedliwienie. pogadaj ze swoim facetem, powiedz, że Cie to boli i jest Ci przykro, kiedy patrzy na inne kobiety - powinien w końcu zrozumiec, skoro jego zabolały Twoje akty panów! a może kup sobie cos finezyjnego, zrób striptis albo cos co odwróci jego uwagę i wprowadzi trochę pikanterii do waszego łóżka! pozdrawiam!

Hmm droga Emmo z tego co autorka pisala, to jej maz oglada nagie kobiety w internecie, podczas ogladania filmow a nie na zywo:)a to jest chyba znaczaca roznica prawda? Uwazam, ze nie mozna popadac w paranoje, bo skoro tak, to moze jeszcze zabronic mu ogladac telewizje?Jak bedzie rozbierana scena w normalnym filmie, to wylaczyc film lub zmienic kanal, tak? Ogladanie Nagiego Instynktu to tez zdrada??? Mnie tez sie czasem nie podobalo, ze moj facet oglada takie filmy, ale nie dlatego ze oglada, tylko dlatego, ze mnie sie niektore po prostu nie podobaly( chociaz nie uwazam sie za zimna i niepomyslowa partnerke:)) . No coz, ale nie mnie decydowac, do czasu gdy nie kaze mi sie tak zachowawac w sypialni;) Oni nie oceniaja ich tylkow, czy wielkosci piersi, dlugosci wlosow anie tego czy jestes chudsza czy grubsza. One sa po prostu inne a podnieca ich ogladanie tego jak robia to inni itd! Nie mozna myslec tylko o sobie, a on nie robi tego codziennie, tylko sama powiedzialas ze raz na jakis czas i ze nie ma to wplywu na Wasze \"zycie lozkowe\". Pomysl troche o jego potrzebach, moim zdaniem nie sa zbyt wygorowane.

Gość Aska1234
Naiwnosci. Nie wszyscy tacy sa. Mj nie sciąga golasów ;)

Naiwnosc??Wybacz, ale rozwalaja mnie dziewczyny, ktore uwazaja, ze ICH facet, tego nie robi :) ja w takiej sytuacji, uwazam, ze albo mezczyzna sie z tym kryje, albo Wy nie wnikalywscie wystarczajaco dobrze:) oczywiscie sa wyjatki, jak zawsze. Moze Ty jetses z takim wyjatkiem. Ja mam chlopaka, znam jego kumpli, mam tez swoich kumpli i no coz, ja jak na razie nie trafilam na wyjatek i od razu powiem ze nie zadaje sie ze zboczencami. Wogole mowienie na takie osoby, ze sa nienormalne, zboczone, albo wypaczone, to gruba przesada :)