Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdka22

chcę ieć dziecko

Polecane posty

Gość gwiazdka22

od niedawna dręczy mnie pytanie, czy będę mogla mieć dzieci jakoś nigdy wcześniej się nad tym nie zastanawiałam a teraz wiem że chcę meć dziecko oczywiście jeszcze nie teraz ale chcę. Byłam u ginekologa i powiedzial mi niby że ze mną wszystko ok, ale ja nie wiem. Od roku kochamy się z moim narzeczonym zabezpieczamy się tylko gumkami w dni płodne a przed samym okresem kochamy się beż zabezpieczenia i jak narazie bez wpadki. Może wiecie jakie badania powinien zlecić lekarze żeby dowiedzieć się czy będę mogła mieć w przyszłości dzieci. Z góry dziękuję za odpowiedzi i serdecznie pozdrawiam!!!

gwiazdko ... stworzylas kolejny topik o nurtującym nas problemie ... dużo tego ...wszystkiego byloby ci opowiedziec moze wstąp na nasz top ... \"Pragne dzidziusia nie moge o tym mysleć\" my wsztstkie wprawdzie jesteśmy meżatkami i juz od dawna się staramy o bejbuski ale myślę ze znajdziesz tam wiele odpowiedzi na swoje pytanie ... to chyba nie wsposób opisac w kilku zdaniach ... jest tyle czynnikow ... majacych wplyw na płodnosc ... kobiety ... a i o mezczyźnie nie można zapomniec ... pozdrawiam...