Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAGODAAAAAAA26

brak okresu

Polecane posty

Gość JAGODAAAAAAA26

odstawilam tabletki okres maialam 30 listopada dzis jest 5 stycznia ci cisza , z moim chlopakiem uwazalismy zrobila test 2 stycznia wyszedl negatywny ..ale dalej nie mam okresu nigd mi sie to nie zdarzylo abym po odstawieniu tabletek nie dostala w nastepnym cyklu okresu dziewczyny radzcie co robic moze jeszcze jeden test ...sama juz nie wiem ,obecnie mieszkam w Irlandi wiec wizyta u lekarza to problem co mam robic??????

Gość a jak się używa
ja zazwyczaj po odstawieniu tabletek dostawałam okres, ale zdarzyło się i tak, że nie dostałam. Taki ich "urok". Jezli to trwa już dość długo, to niestety musisz pójść do lekarza, bo miesiączka sama się już nie pojawi, trzeba ją wywołać lekami hormonalnymi i wtedy będzie już ok.

Gość JAGODAAAA26
jak myslisz... zrobic jeszcze jeden test czy isc do lekarza? bo normalnie zaraz wysiade nerwowo

Gość Gałganek
zrób test. Bedziesz wiedziała czy jestes w ciąży. Wydaje mi sie, ze bez wzgledu na jego wynik do lekarza tez powinnas pojsc, zeby sprawdzic czy wszystko w porzadku.

Gość JAGODAAAA26
te cholerne Irlandzkie tesyt moze sa do d..y zwarjuje zaraz jutro zrobie jeszcze jesden dla swietego spokoju , brzuch mnie boli jak na okres od pau dni ale tak w ogole to dobrze sie czuje moze tylko panikuje strasznie przeciez jak bym byla w ciazy to cos bym chybaaaa czula a ja tylko czuje bol brzucha szczegolnie wieczorem ...

Gość kolona tez
ja tez mieszkam w irlandii (galway) i wiem, ze wizyta u gina to mzoe byc problem, ale kosztuje naprawde niewiele - ok 30-40 euro i bedziesz miala pewnosc. POza tym po odstawieniu tabletek mozesz miec kilka cykli bezowulacyjnych i byc ogolnie "rozlegulowana" nie martw sie. buziak!

Gość JAGODAAAA26
nie martwila bym sie jak bym pierwszyraz odstawial tabsy .. i taki cyrk miala ... kurcze czytam ten test o zrobilam i glupieje niby jest czuly mozna go zrobic 4 dni przed planowanym okresem 53% skutecznosci ja zrobilam po 5 dniach po planowanym okresie wiec chyba wszystko oki ..pqnikuje rany ratunku.... zwarjuje bo nie wiem co sie ze mna dzieje ..

Uspokój się, bo okres ze stresu spóźni się jeszcze bardziej. Spróbuj zaufać rzeczy martwej. Czasem nie są złośliwe. ;-)

Gość JAGODAAAAAA26
dzieki dziewczyny ale jak tu sie nie denerwowac.. buuuuu

Gość JAGODAAAAAA26
dzieki dziewczyny ale jak sie tu nie denerwowac. buuu