Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caryca

z kim wybiera sie sukienke slubna?

Polecane posty

Gość caryca

hej, ciekawa jestem jak to jest z tym kupowaniem sukienki. Wydawalo mi sie ze sukienke powinno sie wybierac z mama i tesciowa. Jak to jest u was? Czy przyszla tesciowa powinna pomagac w wyborze sukienki? Czy taka jest tradycja? Własnie jestem na etapie szukania sukienki slubnej i ciekawa jestem waszych opinii Pozdro

Gość czekolada marmelada
z kim chcesz, choc raczej sie nie szuka z narzeczonym ja bym tam tesciowej nie brala - albo mame , albo kolezanke

Gość madziakc
ja nie mam za bardzo z kim !!!wezmę kolezanke

Gość caryca
no tak, tylko nie chcialabym popelnic zadnej gafy jesli tradycja jest ze przyszla tesciowa pomaga w wyborze. Nie chce by bylo jej przykro. A z drugiej strony to calkiem na reke mi aby nie brala udzialy w wyborze. Dobrze by bylo aby Pan mlody jak i jego rodzina w sukni widzieli mnie dopiero w dniu slubu.

kurcze z kim tylko Ci sie zywnie podoba!!!!!! ja bym poszla z przyjaciolkami bo wiem ze one szczerze doradza.... tylko z mama bym sie bala ze meni namowi na cos w czym wcale nei wygladam dobrze... z tesciowa??? eeee w zyciu a moja siostra wybierala z narzeczonym i tez bylo :)

Gość danuśka 83
ja wybieralam z mama i bardzo mi pomogła ale to zależy od tego z kim lepij się czujesz i kto ci podpowie a nie od tradycji, a tak wogole nie slyszalam aby teściowe pomagały w wyborze sukienki więc jej nie urazisz

Popieram - z tego co mi wiadomo, nie ma jakiejś tradycji w tej dziedzinie. Weż sobie siostrę/koleżankę/mamę - zależy z kim się dobrze dogadujesz i kto ci doradzi. Jeśli mama ma zupelnie inny gust, to zrezygnuj, bo się będziecie spierać i nic dobrego z tego nie wyjdzie. Gdy moja siostra cioteczna kupowała kieckę ja z nią łaziłam, a sama...jeszcze nie wiem. Mam koleżankę, która bierze ślub w podobnym terminie jak ja - może z nią? Na razie mam kuuupę czasu.

Gość a ja wybierałam z tata

Gość caryca
no wiec wybralam juz sukienke. (bez pomocy tesciowej). Mama ze mna pochodzila, pomirzylysmy no i zdecydowalam sie. Zamowione. Oto ona tyle tylko ze moja bedzie biała: http://www.suknieagnes.pl/k2007/1568a.jpg Ciekawa jestem waszego zdania na jej temat

Gość alicja z poznania
ja bylam z mezem i tez zyje.

Gość moja siostra wybierala z
nasza mama.tesciowa przyjechala dopiero na sam slub.takze i szwagra moja mama ubierala:D

Gość Kowan
JA SŁYSZAŁAM ŻE W WYBORZE SUKIENKI POMAGA MAMA PANNY MŁODEJ I PRZYSZŁA ŚWIADKOWA O TEŚCIOWEJ NIC MI NIE WIADOMO

Gość ciocia rysia
fajna sukienka

Gość j-ka
ja wybieralam z przyszlym mezem i moja siostra