Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Santa Monica

Możliwe czy nie?? Boję się....odpiszcie

Polecane posty

Gość Santa Monica

Dziewczyny jestem jeszcze w miarę młodą osóbka i dlatego szukam tutaj pomocy. Temat jak większość na tym forum: Kochałam się z chłopakiem w 21 dniu cyklu. Moje cykle to zazwyczaj 28-30 dniowe, lecz ten chyba ma zamiar mi spłatać figla, ponieważ zawsze podczas owulacji bolą mnie jajniki a ten ból teraz wystąpił dopiero w 19 dniu cyklu. Kochając się z chłopakiem byłam w 21 dc czyli dwa dni po owulacji, to dni płodne czy nie?? Słyszałam, ze komórka jajowa żyje 24 godziny?? Tak?? Kochałam się z zabezpieczeniem z którym wszystko było ok, ale nadal się czegoś boję....yhhh!!! Mianowicie przed stosunkiem jego penis miał kontakty z moją pochwa, ale nie bylo wtedy wytrysku i on tylko trochę sie ocierał. Moja sytuacja teraz wygląda tak temperatura w tym cyklu w drugiej fazie wynosi rano 36,6 36,7 i jutro albo pojutrze powinnam dostać okres. JAK MYŚLICIE mogę się czegoś obawiać??? Proszę odpowiedzcie, czekam na jakąś ocenę mojej sytuacji, proszę ...

Gość Santa Monica
a komórka jajowa żyje 24 godziny?? jej...chyba zaczynają mi się już jakieś schizy..yhh

Gość 36.6 36.7
a bierzsz pod uwage ze moglas sie przeziebic? i temperaturka podskoczy? a wzielas pod uwage ze jka zmierzsz po goracej kapieli to podskoczy? litosci!! temperatura to nie wyznacznik. wyznacznikiem jest tescik

Gość Santa Monica
chciałam Ci powiedzieć, ze akurat ta temperatura to jest niska w porównaniu z poprzednimi cyklami bo zawsze miałam 36.8 36,9 a nie wiem w tym miesiacu moze mam niski progesteron i dlatego seak przesunela owulacja nie wiem juz co mam o tym wszystkim myslec bede wdzieczna za jeszcze jakies oceny mojej sytuacji czekam...