Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frogi

ej pomóżcie ! gdzie moja tabletka?

Polecane posty

Gość frogi

wlasnie chciałam wziąć tabletke, patrze a piątkowej nie ma ! nie wiem co sie z nią stało ! nie możliwe że juz dzis wzięłam... moze wczoraj przypadkiem wzięłam dwie? ale nie pamietam zeby tak bylo... no i co teraz zrobic? brac teraz sobotnią i skonczyc opakowanie o 1 tabletke wcześniej ? zostalo mi 7 tabletek w opakowaniu wiec to ostatni tydzien... boze co sie stało z tą tabletką? nigdy sie nie pomyliłam... nie wiem kiedy ją wzięłam ;(

Gość frogi
po prostu nie wiem co teraz zrobic... jakbym ją wzięla dzis to bym przeciez pamietała... wczoraj pamietam ze brałam czwartkową.. moze niechcący sie pomyliłam i myśląc ze nie wzięłam zjadłam wczoraj dwie... kurcze boje sie... co robic?

Gość frogi
doradzi mi ktos jak dalej brać? naprawde nie pamietam kiedy wzięłam tą tabletke...

Gość frogi
robic potem przerwe o dzien wcześniej czy wcale?

Gość akchjnpasckn
mam ja znalesc?? :) hmmm... pod.... lozkiem?? nie ma.. coz.. moze.. w torebce? ale jak Ty ne pamietasz czy wzielas dzis czy wczoraj 2 to moze nie powinnas ich brac jeszcze co??

Gość nnnnnnnnnnnnnn
A ja dziś jestem w podobnej sytuacji....tabletki czwartkowej nie ma, co sugeruje, ze ja wzielam....a ja nie pamietam ze ja bralam !! o 14 byla jeszcze na swoim miejscu, biore o 20....no ale skoro jej tam nie ma to pewnie ja wzielam....no bo co by sie z nia stalo :/ moze to juz jest na tyle automatyczne działanie, że mój mózg go nie rejestruje :-) eh....zestresowałam się.

Gość Asik__
A może młodszy brat ci podebrał i zjadł?:p

Gość nnnnnnnnnnnnnn
Nie, mieszkam z chłopakiem, na pewno nie zrobiłby mi takiego psikusa :-D

Gość gość
rgoLIS1oi1bfw9j5EDWzqnVV