Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnaaa123

Jakie są Wasze sposoby na chandre???

Polecane posty

Gość Smutnaaa123

Piszcie, bo mam depreche :(

Gość wieyhhn
ja tez . Flaszka!!! Zartuje mi teraz tylko pomoze telefon od mojego chlopaka i zeby mi powiedzial, ze mnie kocha.

Gość Smutnaaa123
mój chłopak jest troszkę daleko ,bo w innym kraju ..I słowa na odległość nie zastąpią spotkania w 4oczy :/

Gość wieyhhn
wiem, ze nie zadzwoni. Jest uparty a mi jest przykro. Dlaczego masz dola?

Gość MalinowaRusalka
Ja ide na zakupy. Tzn chodzilam jak bylam w UK ,tu drogo wiec tylko window shoping .solarka, goraca czekolada albo dluga goraca kapiel i 2 dni spania zeby przespac to cholerstwo. Tak naprawde to nie wiem.Chyba jedzenie..dobre zdrowe jedzenie ktore sama sobie gotuje.Jakies marcheweczki kalafiorki bez soli tluszczu , z wloskimi przyprawami..i podsmazane delikatnie ziemniaczki. Albo jogurt malinowy. Nie wiem.Kiedys byl papierosek z kawusia (bylominelo). Staram sie jak moge. Ze stresem tez nie potrafie.Obgryzam wargi.. Mnie facet niestety nie pociesza.Kocha przytula ale "chandra" nie mija.

Gość wielkie sprzątanie

Gość wieyhhn
ja o swoim moglabym zaspiewac : JESTES LEKIEM NA CALE ZLO

Gość Smutnaaa123
mam doła z powodu problemów rodzinnych a chłopak jest daleko..rozm.z nim przez telefon ,ale to nie wystarczyło..Dziękuję Wam za wszyskie porady i odzewy - dla mnie to ważne zwłaszcza teraz

Gość wieyhhn
ja ma doła przez mojego chlopaka. Obrazil sie na mnie a jak to robi to pozniej ja mam skopany nastrój. I wiem, ze nie zadzwoni chociaz miloby bylo z jego strony.

Gość Smutnaaa123
fakt że nie mam przy sobie teraz faceta jeszcze bardziej mnie pogrąża ..On pewnie też to przeżywa, że nie może być teraz ze mną

Gość Smutnaaa123
Twój Ukochany zadzwoni zobaczysz..dół Ci minie i będziecie mogli cieszyć się sobą

Gość wieyhhn
mam nadzieje, że sie odezwie. W koncu go przeprosilam (chociaz nic takiego nie zrobilam). źle sie mimo wszystko czuje. ..... a co to za problemy rodzinne jesli mozna spytac

Gość MalinowaRusalka
Nie martw sie,moj ojciec sie wczoraj pobil z moim mlodszym bratem (17).Ucieklam do faceta. Stresy sa czasem naprawde dobijajace.Mnie cisnie to ze matka chce rozmawiac z moim facetem(!) na temat mojej i jego przyszlosci.. Nie mam nawet pierscionka a tu takie cos! Czuje presje koszmarna presje z jej strony. Mam 23 lata.. i sie zastanawiam CO SIE DO CHOLERY DZIEJE w moim zyciu. Albo facet steruje ("zrob jajeczniczke miśka") albo matka, albo dziwne zbiegi okolicznosci ktore sa jak burza piaskowa. Ja sobie stoje a to wszystko jest wokol mnie..i co ? Frustracja!! A wy tu o chandrze.. I nie zdalam na studia.Mam 2 lata w plecy.Nie mam stalej pracy i krew mnie zalewa jak widze ceny ciuchow ktore sie rozwalaja juz na wieszaku.

Gość wieyhhn
ceny cenami ale jak musze isc sobie cos kupic to jest dopiero dramat. Nie wiem na kogo to szyte. Nie dosc, ze trzeba duzo zaplacic to musze myslec o krawcowej (niby pare zlotych za przeróbke ale jednak).....

Gość grecja23
Ja tez mam zły dzień i piję winko dobre, a jak jutro wstanę ,to będzie nowy dzień i nie będzie kaca, bo wino dobre:), powodzenia dziewczyny!!!

Gość wieyhhn
w sumie to po winie sie mega rozczulam i pozniej placze . A na drugi dzien lekki kac ;)

Gość Smutnaaa123
Problem jest dość poważny i przykry dla mnie ,nie chciałabym poruszać tych spraw na forum..Zawsze w takich sytuacjach pomagał mi mój chłopak.Wystarczył jeden mój telefon i już był u mnie a teraz taka sytuacja jest nierealna

Gość wieyhhn
trzymamy kciuki, zeby wszystko sie jakos ulozylo !!!! W koncu po burzy zawsze wychodzi słońce....

Gość MalinowaRusalka
Jestes DDA?

Gość grecja23
Smutna...., na pewno masz problem, i to duży ,ale poczekaj , będzie lepie...:)

Gość Smutnaaa123
do MalinowaRusalka ,jezeli nie zdałaś na studia to powinnas mieć rok w placy ..dlaczego napisałaś ,że masz 2 lata do tyłu??

Gość Smutnaaa123
dziękuję Wam za miłe słowa ,jesteście KOCHANE !!! Dobrze ,że podtrzymujecie mnie na duchu

Gość dancing whit tears in my eyes
wskoczyć w swój ulubiony ciuszek, spryskać się ulubionymi perfumami,otworzyć butelkę wina i zjeść tabliczke czekolady.......a to wszystko przy dźwiękach ulubionej muzyki........ahhhhhhhhhhh te nasze spacery w dolinach.....czasami ktos tam do nas zejdzie weźmie za ręke i nas wyprowadzi ku słoncu.... miewam systematycznie....raz na 3 miesiące....

Gość Smutnaaa123
Tak ten problem dotyczy DDA ,w takich moentach to własnie chłopak był wsparciem dla mnie ,mamy i siostry

Gość wieyhhn
Smutnaaaa123 bardzo Ci współczuję. Mnie to osobiście nie dotyczy ale mam w rodzinie podobny przypadek. Musisz być silna !!! Pewnie to bardzo trudne ale wierzę , że Ci sie uda....

Gość grecja23
Witaj w klubie ,ja mam już za sobą ...ten koszmar, ja też dda

Gość Smutnaaa123
do grecja23 jak Ty radziłaś sobie w trudnych momentach ?? i w jaki sposób udało Ci się z tego wyjść??

Gość MalinowaRusalka
Smutna : bo po szkole zrobilam rok przerwy zeby odsapnac od tego koszmaru.. cuz nie do konca wyszlo tak jak planowalam.Byla emigracja byl powrot i totalna deprecha. Zazdroszcze tym ktore sa pocieszane przez faceta, to bardzo fajne jest miec jakies wsparcie. Ja mam taka sytuacje ze moj mnie raz bardzo zawiodl i zawodzil kilkanascie razy ale to juz akurat nie bylo takie wazne.Do tego ciagle sie spoznia i mentalnie jest na poziomie przedszkola.Wiem ze jesli cos sie dzieje najpierw musze liczyc na siebie, potem na net - gdzie sie spowiadam i wywalam co mi lezy , a dopiero jak troche ochlone to ewentualnie kumpeli bo facet nie zawsze rozumie.Inne pokolenie,niewielka roznica wieku sie odzywa i czasem nie mozemy dojsc do porozumienia.Milosc to podstawa ale jak wiadomo nie sama miloscia czlowiek zyje. Przechodze przez zycie z problemami od samego poczatku.Patologie kryzysy ,depresje ,rozwody, jakies msciwe nauczycielki w ogolniaku , msciwe pracodawczynie (cholera wie czemu moze dlatego ze ladna i mloda jestem) , zostawiajacy faceci dla innych "gorszych" ale PODOBNYCH do mnie kobiet , a po roku wracajacy na kolanach i blagajacy o przebaczenie.Ciagle cos, ciagle "ciekawie" i ostatnio ciagle zmeczona.. i mysle jak tu sie podciagnac. No wiec ktos ma jakies pomysly oprocz czekolady ??

Gość dda co to jest