Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnaaa123

Jakie są Wasze sposoby na chandre???

Polecane posty

Gość grecja23
chętnie odpowiem ,ale nie na forum, u mnie problem rozwiązał sie poniekąd sam.., dorosłam i zrozumiałam wiele spraw kilka niestety za póżno, na szczęście mam męża normalnego..

Gość wieyhhn
Dorosłe Dzieci Alkoholików

Gość MalinowaRusalka
Tez jestem DDA.

Gość grecja23
Malinowa, a ten Twój ukochany to Cię chyba krzywdzi....DDA, dorosłe dzieci alkoholików

Gość grecja23
Plaga jakaś chyba...:(

Gość wieyhhn
Malinowa Rusałko nie wiem co Ci poradzic. Kiedys byłam w mega depresji. Studia rozpoczęłam , chłopak mnie rzucił nowe towarzystwo itp. zaczelam chodzic do psychologa i to nie on mi pomogl a ja sobie sama. Zrobilam tak. Scielam wlosy na bardzo krotkie i dodatkowo przemalowalam pokoj na pomaranczowy kolor aha i rzucilam studia po pol roku. Obecnie koncze studia zupelnie inne. Wtedy pomoglo !!!!

Gość Smutnaaa123
grecja23 cieszę się ,że Twój problem się rozwiązał i ,że mąż jest dla Ciebie wsparciem to bardzo ważne że przynajmniej teraz jesteś szczęśliwa

Gość grecja23
a ile macie lat dziewczyny?

Gość wieyhhn
25

Gość grecja23
to my same musimy rozwiązywać problemy, nie uciekać od nich , bo uciec nie można, taka jest prawda, w nas jest siła i nikt za nas tej pracy nie wykona.

Gość Smutnaaa123
MalinowaRusalko jeżeli nie jesteś szczęśliwa ze swoim facetem..daj sobie z nim spokój..Jeśli już teraz nie masz w nim oparcia ,nie licz na to później..Kochający ,troskliwy chłopak u boku to podstawa poczucia bezpieczeństwa każdej kobiety

Gość rozżalona pociesz sie
ze ja sie mecze prawie jak wy parę lat dluzej - tak jak Ty tzn. z przejsciami z chlopami, z praca ktora o d...potluc i jeszcze z wyzwiskami w domu przepraszam, ze sie tu wyzalam, bo w sumie jestem chociaz zdrowa.... hmm...ale na pewno psychicznie nie do końca ...:o jestem po 30ce, nei mam pozycji zawodowej, nigdy nie bylam w udanym zwiazku a gdy mialam dwadziesciapare lat bylam z facetem, dla ktorego bylam obojętna (ja zreszta tez go wybralam taki, zeby sie nie zakochac - pilowalam, zeby nie bylo chemii -paranoja, nie?)

Gość grecja23
kończysz studia , to świetnie!!

Gość Smutnaaa123
mam 21 lat

Gość MalinowaRusalka
Grecja : zeby bylo smiesznie moj tez jest DDA. Jego starsi sie rozwiedli jak mial 16 lat.Jego matka pila.Jego ojciec zmienial potem kobiety co kilka lat.Moj ma pod 30 i wiesz co ? Szuka wzoru faceta.Wlasny ojciec odpada.Ojciec dziewczyny (czyli moj ) odpada bo pije ...hm. No jest smiesznie.Na poczatku wizytowalismy psychologa ale sie uspokoilo troche wiec zamieniamy te godziny pod nadzorem na przytulanie przed tv.Pewnie ze krzywdzi (chocby wspominajac swoja ex z ktora prawie wszedl do kosciola) ale stara sie i z kazdym miesiacem jest tego coraz mniej.Widze ze sie stara. Jesli chcemy razem przetrwac to dalsza terapia jest niezbedna. Kazdy ma problemy, nie mowie ze moje sa duze.Duze to mam zmeczenie i chetnie bym pojechala na wakacje..2 tyg lezenia plackiem na goracej plazy.

Gość Hellinger
A może warto wejść na stronę Berta Hellingera i poczytać o ustawieniach rodzinnych. Napisał kilka fajnych książek. Taka terapia może dać efekt na dłużej. Tak tylko umiem pomóc, przynajmniej na razie. Dzięki za wyjaśnienie skrótu. Pozdrawiam serdecznie🌻❤️🌻

u mnie w domu nie byl alkoholu, tylko ojciec robil co chcial sterowal moim zyciem -praktycznie w chwili obecnej tez odczuwam tego skutki, startuje z poziomu osoby po studiach, co z tego ze mam doswiadczenie, jesli jest to doswiadczenie w branzy, ktora nigdzie nie jest potrzebna

Gość wieyhhn
dziewczyny ide spac... trzymacie się. Ja Wam nie pomoge to zbyt powazny problem, ale moze warto jakas literature poczytac.... pozdrawiam

Gość grecja23
Rozżalona, niestety w życiu nie układa się tak jak w bajce, jednak dużo od nas zależy,naprawdę dużo..facet to nie cały świat

grecjo mi nie chodzi juz o faceta, pal licho faceta : rzecz w tym, ze ja jestem kompletnie zalezna od kazdego, szukam pracy, nie mam pozycji zawodowej. babki w moim wieku sa dyrektorami działów a ja? :(

Gość grecja23
literatura na pewno pomoże ale praca nad soba też , pewnie w życiu czsem komuś tylko pod górkę.

Gość Smutnaaa123
do grecja23 ,w jaki sposó mogę się z Tobą skontaktować??

Gość grecja23
mam tak jak Ty, powaga..

Gość grecja23
grecja23@gazeta.pl

Gość Smutnaaa123
dziękuję za kontakt :*

Gość grecja23
ja szukam pracy i bez powodzenia

Gość Smutnaaa123
odezwę się na maila :)

Gość grecja23
szukam ,bo za póżno zaczełam szukać i za póżno zrozumiałam, co jest ważne w życiu

Gość grecja23
smutna, czekam na maila :)

ja zawsze pracowalam, ale chcialam zostac na uczelni i zaryzykowalam - odpuscilma kariere zawodową i nie wyszlo, nie udalo się wrocic na uczelnie. Mialam awantury w domu o to, rodzice uwazali, ze jedyna droga dla mnie to powrot na uczelnie i kariera naukowa. Notabene na tej uczelni zostalm pobita przez kolezanę z roku - juz wtedy trzeba bylo stamtąd wiac i nie konczyc nawet tego dennego kierunku :(