Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna.....

wstydze sie tego

Polecane posty

Gość często lekarze
zwłaszcza starsi opowiadają takie brednie, że po porodzie ci przejdzie. Co ma przejść??? Wszystko: bóle menstruacyjne, trądzik, krwawienia między miesiączkami, przetłuszczająca się skóra (która nie przechodzi nigdy...), jakieś tendencje do zapalenia pęcherza itd., owłosenie, małe piersi, brak brodawek itp. itd. Oczywiście to nie prwada. Tak uważają tylko stare capy, które nie potrafia nikomu pomóc i uważają, ze kobieta jest maszyną podtrzymującą macicę przy życiu a jej gównym celem biologicznym jest rodzenie licznego potomstwa. Ale jeżeli ktoś PRZED ciążą ma kłopoty z wątrobą, kośćmi, z sercem, z hormonami, z zakażeniem dróg moczowych czy rodnych, z nadmiermnym owłosieniem, to po ciąży zazwyczaj jest jeszcze gorzej... Nic samo z siebie nie przechodzi a ciąża nie jest lekarstwem na wszystko. W ogóle nie jest lekarwstwem a w ciąże powinny zachodzić tylko zdrowe kobiety, które w dodatku tego chcą. Ale w przypadku tych brodawek, nie można mówić o chorobie:) Tak już macie. Ja mam trzeci sutek i żyję:p Tak to jest. Ja kogoś naprawdę kochacie, to nie wstydźcie się niczego. Tak samo, jak Wy nie brzydzicie się ciała swoich facetów, tak samo mężczyzna, który kocha, nie brzydzi się kobiecego ciała. Możecie uprzedzic, z etak jest i już. A ja mam małe cycki w trzeci sutek w dodatku i żyję. (Trzeci sutek wygląda jak blizna pod piersią, taka płaska.) W dodatku mam nerwicę, jestem aspołeczna i dziwna. I tego można się bardziej wstydzić:)🖐️

Gość indianka.
ja sie nie wstydze.. wolalabym zeby bylo inaczej. Jemu to nie przeszkadza, tylko tez wolalby zeby powiedzmy... byly wieksze szczegolnie jak je dotyka.. i jak tu nie wzaic tego sobie do serca??:P pozdrawiam

Gość indianka.
a juz myslalam ze wiecej dziewczyn ma podobny problem:(

Gość taka jedna..........
?

Gość roodzielec
moj problem jest podobny, aczkowliek ja tego za problem nie uważam :D jestem osoba rudą i mam bardzo jasna karnację, tak, ze moje sutki są tylko dziubkiem na środku cycka :P są bladoróżowe i maluskie, jednak podczas pieszczot wokół nich pojawia sie bladorówa otoczka :) Nie uwazam tego za cos strasznego ani aseksualnego, mój facet jest wręcz zachwycony moimi "niewidzialnymi suteczkami" i uważa to za cos wrecz cudownego. moze tylko ja mam cudownego faceta? dziewczyny, nie martwcie się, jesli facet kocha, to robi to bez wzgledu na to czy macie sutki czy nie :) gŁowa do góry!