Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcaca wyleciec

Wkurza mnie Ryanair

Polecane posty

Gość chcaca wyleciec

Niby na stronie jest napisane ze loty sa od 19 zl plus oplaty lotniskowe.Wstukuje te daty ktopre sa objete niby ta cene a tu dupa ceny o wiele wyzsze.Czy ktos wie jak to dziala??

Gość już ci mówię
w każdym rejsie jest pula tanich miejsc, średniotanich miejs, drogich miejsc, itd Kiedy na danym rejsie sprzedane są np wszystkie super tanich miejsc, to potem są sprzedawane tanie, sredniotanie itd. Czyli możesz kupic taki jest dostępny na dany rejs albo szukać kiedy najtańsze nie są jeszcze sprzedane

Ryanair jest beznadziejny, wprowadzil opłate za to ze dajesz bagaz do luku. Oni chca żeby latać z samą torebką po świecie (pustą najlepiej)

Gość chcaca wyleciec
wiem ze to wprowadzili i ogolnie coraz gorzej sie sprawuja....ale juz wole tym ryanairem leciec niz jechac do innego miasta i zaplacic wiecej za inna linie lotnicza,a tak mam bezposrednio

Gość hggytytyj

Gość po części opęta
naturalnie, że będzie wyższa ale myślisz, że to tylko R. tak działa ? ...ostatnio dużo było o tym mówione. pamiętaj, jeśli widzisz gdzieś cenę z gwiazdką * - to w efekcie końcowym nie wiesz czego się spodziewać =/ 19 zł to cena biletu do doliczać ubezpieczenie; opłaty manipulacyjne prowizje ja kiedyś w obie strony kupiłam bilet za 2 centy na końcu do zapłaty miałam ok 49 E 🖐️ - co moim zdaniem i tak jest b. ok :) 🖐️

Gość chcaca wyleciec
ale w ryanairze inaczej sie zamawia bilety przez neta i widac ktore sa po 19 zl a ktore po wiecej i dopiero pozniej sie dolicza te oplaty,a takowych nawet za 19 juz nie ma bez oplat

Gość a ile mniej wiecej srednio
kosztuje lot z gdanska do londynu rainarem?

Gość po części opęta
no właśnie - póżniej się dolicza ja też zamawiała przez net najpierw bilet i klikałam dalej uzupełniając a po kolei wyświetlały mi się doliczane koszty. sądzę, że mimo wszystko linia jest ok, a 250 zł ujdzie.

Gość chcaca wyleciec
od 14-24stycznia(pzykladowo) ponizej 600zl

Gość po części opęta
nie można powiedzieć ile kosztuje musisz sledzić oferty w necie i sama sobie wybrać datę powrotu i wylotu tak wyjdzie Cię najtaniej jęsli zamówisz na datę, bez sprawdzenia kwoty (ot tak sobie strzelisz wylot i powrót) to Cię duzo wyniesie. 2 lata temu taniej biletu niż 49 E nie dostałabym bo koszty doliczane są zawsze takie same a cene biletu wybrałam sobie 1 cent w jedna stronę 1 cent w drugą a pozostałe opłaty to zawsze ok 48 E musisz doliczyć 🖐️

Gość rok temu
za bilet w obie strony zaplacilam 180 zl

Gość po części opęta
jasne że dostaniesz poniżej 600 zł oni ceny biletów zmieniają co 2,3 dni :) wieć jak tylkoe zobaczysz tanie, to rezerwuj 🖐️