Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leworęczna

Czy sa tu jacyś leworęczni ??

Polecane posty

Gość lwuska i
hehe a skad ejstes mankut?

Gość mańkut
no nie mę być prostolinijna bo jestem mańkutem i wodnikiem

Gość mańkut
Z doliny

Gość mańkut
kiedy mnie boli łowa to zawsze po lewej.:O

Gość mańkut
jest tu kto leworęczni obudzcie się zaczynam mieć doła i wpadam w kompleks ze tylko ja tu jestem

Gość lwusia i
jestem :)

witam wszystkich leworecznych! ja tez sie do was zaliczam i jestem skorpionica jak niektorzy z was- a dalczego pisaliscie,ze to jest ciezkie polaczenie? moze to jest prawda, bo charakterek to rzeczywiscie mam ciezki :-) a co do tych wszystkich spraw, to najwiekszy problem mialam w szkole, kiedy stukalam sie ciagle z praworeczna kolezanka podczas pisania, ale teraz juz siedze z kolezanka i ona wie,ze musze siedziec po lewej stronie,zebysmy sie nie pchaly. co do jedzenia, to jem wszystko lewa reka, bo prawa nawet dobrze nie potrafie, ale na jakis spotkaniach czy weselach staram sie jesc prawa jak trzeba,zeby sie nie patrzyli. torebke nosze tylko na lewej i w ogole wszystko robie lewa,ale tylko myszke uzywam prawa reke i pisze smsy prawa, nie wiem dlaczego...

Gość lwusia i
ale zeby stukac i pchac sie z kolezanka :d zart

Gość mańkut
lwusia wiooola mówi prawdę ja też tak miałam

Gość jam jest inny niż Wy
Powiem Wam tak. Jestem praworęczny, ale chciałbym nauczyć się pisać lewą ręką. Co mam zrobić. Obsługiwać myszkę już się nauczyłem lewą ręką, ale jeszcze chciałbym się nauczyć pisać. Jak to zrobić? Znacie może jakieś ćwiczenia?

no wlasnie, to czasami byl powazny problem, bo jak praworeczna kolezanka podczas pisania uderzyla mnie w moja lewa reka, to czasami kreska na caly zeszyt byla :-/

Gość mańkut
no może nie mówi ale pisze wiecie ,ale my leworęczni to bardzo udani ludzie są silni są konkretni i:)

Gość lwusia i
wiem o co wam chodzi z tym pisaniem tez tak mam musze siedziec z lewej strony heh

Gość mańkut
jam jest ja to zrobiłam tak kiedyś miałam napisać wypracowanie prawa ręka była niesprawna wiec musiałam napisac lewą no i stało sie odkryłam ze ładniej piszę lewą od tej pory duzo ćwiczyłam i w tej chwili piszę obiema

Przepisałem nawet już jedną 700-stronicową książkę, ale nadal nie jest to to, czego bym chciał :-(

Gość mańkut
ćwicz musi się udać tylko praworęczni się poddają a tak notabene dlaczego piszesz prawą :O

Bo ja zasadniczo jestem praworęczny, ale lubię uprawiać sport i do tego przydałaby mi się większa sprawność w lewej ręcę i myślę, że gdybym nauczył się pisać lewą ręką, to miałbym ją dużo bardziej sprawną.

Gość mańkut
gro ludzi zaczyna doceniać mądrość leworęcznych już nie są prześladowani więc nie wstydzmy się my leworęczni łączmy się:):)

Gość mańkut
jam jess ale ze mnie idiotka praecież jam jes inny niż wy

Gość mańkut
moim wielkim problemem jest to ze musze długo zastanawiac się gdzie inny człowiek ma prawą a gdzie lewa stronę :O

Gość mańkut
leworęczna zrobiłas topik i gzie jesteś to ja muszę za ciebie pracować??:O

ja tez jestem leworęczną skorpionicą:D i u mnie w rodzinie są osoby leworęczne więc u mnie w rodzinie to jest jakoś dziedziczne:) też myszkę od kompa trzymam w prawej ręce ale jem lewą, spię na lewym boku - jak niektorzy z was. Mnie też chciano oduczyć w szkole pisania lewą ręką nawet chodziłam na specjalne ajęcia do psychologa:D ale pani psycholog powiedziala, ze mnie się nie da oduczyc pisania lewą ręką więc nic już nie mogli nauczyciele robić:D Pozdrawiam wszystkich leworęcznych:d

jolcia_82 pozdrawiamy cię leworęczność jest dziedziczna to jest pewne mam siostrę i 2 synów leworęcznych :)

Gość leworeczni
jest dowiedzione,to prawdziwi artysci,nie wolno ich na sile zmuszac do uywania prawej reki,oni juz tacy sa i nalezy to zwyczajnie zaakceptowac

Ja tam uważam się za wyjątkową lewuskę;-)Piszę,kroję,tnę,łapię i rzucam.Nawet piłkę kopię lewą nogą.Myszkę tylko w lewej ręce.Nawet otwieranie puszek opanowałam:)I nigdy nie dałam się przestawić,cóż,uparty koziorożec. Leworęczny był mój dziadek i chyba jest moja córka(ale ona tak bardziej dwuręczna)

I fakt,siadam tak żeby mnie praworęczni nie tyrpali.Już w szkole tak miałam.

Gość doradzcie prosze
mam chrzesniaka leworecznego. chcialabym mu zrobic jakis prezent szkolny. doradzcie co mogloby mu ulatwic zycie w szkole zeszyty?

Leworęczni piszą normalnie,od lewej do prawej:P No,może Arabowie;-)