Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejku czemu nie moge zajsc

PO ILU NIEUDANYCH PROBACH ZACZAC LECZENIE???

Polecane posty

Gość jejku czemu nie moge zajsc

Bylam na rutynowym badaniu i wszystko ok.Rowno rok staran i nic:O Jak zaczac sie leczyc? Czy juz pora? Pomozcie mi,bo zaczynam wariowac...serio:(

Czytałam,że po roku jak jesteś mlodsza niz 30 lat, jak starsza to anwet wcześniej.

Gość daaaajcie namiary plisss
ja mam rowne 30 i od 8 miesiecy-kicha:O

Gość a masz slub koscielny
po roku staran trzeba sie leczyc

ja bym sprawdziłą hormony..przede wszystkim prolaktynę..oczywiście pozostałe takze są wskazane ! jak są w normie to Ok ale przecież nie musza i tego musisz być pewna ale przede wszystkim się nie stresuj..ja tez staram się o dziecko ale leczę prolaktyne

Dziewczyny, jesli sie nie udaje, najpierw wyslijcie meza na badanie! Musi oddac tylko probke spermy do analizy i po sprawie. W 50% przypadkow przyczyna lezy po stronie mezczyzny, dlatego warto od niego zaczac, zanim rozpocznie sie skomplikowane badania kobiety. Trzeba kupic w aptece jalowy pojemnik, dowiedziec sie, gdzie robia badania spermy (laboratorium) i odwiezc probke do laboratorium w ciagu 20 minut od pobrania (koniecznie przechowywac po drodze w temperaturze ciala!).

aga1979- trafna uwaga! jak najbardziej pierwszy facet bo badania prostrze no i tańsze!

Gość a masz slub koscielny
Racja:)