Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakub1983

Yellow Peel

Polecane posty

Gość jakub1983

Witam, czy miał ktoś przeprowadzany piling "Yellow Peel"

Gość marta_a G.
Warto robić ten zabieg?? (moj problem to pory i zaskórniki). Przez ile dni schodzi skóra?? - wkońcu musze do pracy chodzic i nie chce narazić innych na "przykry widok" :) Bardzo proszę o info

Gość oj chyba nikt
nie robił sobie takiego peellingu :)

Gość korektor _
dziewczyny ja mialam peeling migdalowy ale lekarz mowil mi o tym co jeszcze moge miec i co to da. peelingi scieraja naskorek. wspomagaja tradzik, splycaja blizny, itp. jednakze zaskorniki czy czarne kropy na nosach nie sa do calkowitego usunuecia. wystarczy domowa dermabrazja raz w tygodniu ale regularnie i nie ma krop ktorych myslalam ze sie nigdy nie pozbede. ale gdy tylko zaprzestaniecie dermabrazji to po okolo miesiacu kropy wracaja. niestety bycie kobieta jest trudne ale i cudowne. kupcie sobie nawet domowa dermabrazje i raz w tygodniu uzywajcie a skora bedzie pod kontrola. pozdrawiam :)

Gość yellow peel
Ja miałam robiony yellow wczoraj. I faza: kwas glikolowy (ok 10 minut) II faza: mieszanka różnych kwasów (krótko) III faza: żółty krem (yellow peel - takie małe opakowanie 4 g) - dr nałożył mi pierwszą warstwę potem kolejne 5x miałam nakładać w domu co 30 - 45 minut zmywając każdą poprzednią. Dzisiaj jestem lekko "napięta" i lekko zaróżowiona i prawdopodobnie jutro zaczne się "łuszczyć". Jaki będzie ostateczny efekt - ... to się okaże ale patrząc już teraz przepuszczam jaki będzie rezultat ponieważ wyglądam (na tym etapie) tak samo - chodzi o skórę-jak np po Neodermie (złuszczanie ziołami u kosmetycznki).Powiem szczerze , że zabiegi u kosmetyczki niewiele zmieniło (zeby nie napisac nic) ...coś czuję, że będzie podobnie :( - obym się mysliła wkońcu sporo kasy mnie ta przyjemność kosztowała. Podobno jest teraz jakieś złuszczanie laserowe ale niewiele na ten temat wim, moze któraś z was orientuje się co to za zabieg, czy skuteczny i bezpieczny? pozdro

Gość ale ile kasy

Gość yellow peel
No więc już jestem po 'złuszczeniu" i jest ABSOLUTNIE ZADOWOLONA!! Sama byłam w szoku, że efekt będzie AŻ tak widoczny: mam zdecydowanie spłycone pory a na czole prawie zupełnie mi się 'zlały' ze skóra więc całkowicie zostały usunięte!! :D:D:D:D:D Jestem niesamowice szczęśliwa ponieważ próbowałam już wiele wiele różnych magicznych sposobów i ŻADEN nie dał mi takich efektów jak ten !! Polecam!! Koszt: 500zł + kosmetyki do pielęgnacji 100zł

Gość DROGOOOOOOooooooo
:(:(:( za drogo

Mam pytanko czy jesli zluszczy mi sie skora to zejdzie mi tazke opalenizna?