Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOnikaaaa

Tabletki anty

Polecane posty

Gość MOnikaaaa

Mam pytanko do was dziewczyny! rok temu przestalam brac tableki a bralam "logest" bardzo urosly mi po nich piersi i ciagle mnie bolaly, troszke przytylam po nich ... teraz znowu chce zaczac brac czy mozecie mi polecic jakies koszystne tabletki po ktorych nie bedzie skutkow ubocznych? wiem ze tabletki na kazda dziewczyne inaczej dzialaja, ale i tak prosze o odpowiedzi ;-) pozdrowienia

Gość no wiec nikt ci tu nic madrego
nie napisze.leki moze przepisac i dobrac ci tylko lekaz.to glupota zadawac tu takie pytanie.

Gość MOnikaaaa
ale moge lekarzowi cos zasugerowac jakies prawda? i po co od razu ta opryskliwosc??

Gość no wiec nikt ci tu nic madrego
no wiec zrob to.powiedz jakich skutkow ubocznych bys niechciala (np przytyc)a czego oczekujesz(np poprawienia cery) i lekaz bedzie wiedzial co dalej z tym zrobic.

Gość eetam
gin tez raczej nie zrobi jej badan hormonalnych (a powinien teoretycznie)... oni tez przepisuja te, za ktore im placa, a nie pod pacjentke

Gość polecam Yasmin
bylam w podobnej sytuacji.Biust sporo mi urosl po poprzednich tabletkach.Odkad biore Yasmin moj biust wrocil do poprzedniego rozmiaru,dzieki temu ze nie zatrzymuje wody w organizmie.Sprobuj.

Gość Od doboru tabletek jest lekarz

Gość wiem że to trudne
Wiele osób twierdzi, że Yasmin ma najmniej skutków ubocznych, ale także na tym forum czytałam opinię dziewczyn, które twierdziły, że przytyły po Yasmin. W końcu trafisz na takie tabletki, które dla Ciebie będą najodpowiedniejsze.