Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dioptria

WREDNI TEŚCIOWIE A WNUKI- czy nalezą im sie za ich chamstwo?

Polecane posty

Gość dioptria

zastanawia mnie czy naleza sie tesciom wnuki w zamian za to,ze moi rodzice zle potraktowali maja zone . skoro ja zle traktuja to nienalezy im sie nagroda pod postacia wnukow. co o tym myslicie?

Gość co masz na mysli
dokladnie? co tzn naleza?

Gość dioptria
czy powinienem pokazac dziadkom wnuki skoro moi rodzice na to nie zasluguja

Gość nagroda
?????

Gość onk3
a twoi rodzice tego chcą czy nie

Gość nagroda
pewnie dziekują bogu, ze juz nie musza zajmowac sie dziecmi skoro swoich odchowali :D

Gość onk3
jeśli rodzice bardzo by chcieli zobaczyć wnuka to moze zrozumią jaki bład popłenili wobec zony

Gość JAK TAK MOZNA
przeciez to sa Rodzice,przeanalizuj postepowanie swojej zony!!!!!!

Gość dioptria
oni tylko czekaja, zeby wpasc do nas i ponizyc moja zone , a mnie zalowac, jaki ja jestem biedny. Moja mama chyba przekwita i jest wrecz nie do wytrzymania. wszyscy sie jej boimy juz, bo tak wszystkich neguje, ze az mi wstyd. Ona chyba przekwita. Dziwie sie ze jeszcze ja w pracy trzymaj a jest pedagogiem. Nie rozumiem dlaczego jest taka

Gość nagroda
to z pewnoscia ostatnie czego chce to opiekowac sie czyjims dzieckiem :O a w ogole jak sie jej wszyscy boja i taka zołzą jest chcesz jej dac pod opieke swoje dziecko ?!?!?

Gość dioptria
analizowalem jej postepowanie, i dlatego ze jest grzeczna, ulozona, i barzo lasdna , z dobrego domu, moja matka jest zazdrosna. ciagle ja szkaluje , ze za chuda, a ona sie do matki odnosi z szacunkiem i moze dlatego tak jest

Gość dioptria
nie chce jej dawac pod opieke dziecka tylko czy pokazac im nowonarodzone?

Gość JAK TAK MOZNA
z pelnym szacunkiem dla Ciebie i Twiojej zony,Wasze zagrywki sa po prostu chamskie,no,niestety

Gość rlosyte
w końcu to rodzice.... rozmawiałeś z matką o jej odnoszeniu się do żony? może ona po prostu tego nie kontroluje, że jest niemiła. To odziaływanie hormonów. Bardzo dobrze że twoja żona potrafi tak sie ładnie zachować, chociaż to musi być dla niej przykre. Swoją drogą teściowe są niekiedy dziwne, zamiast się cieszyć że mąż tak dobrze ulokował uczucia, to są zazdrosne.. Mimo wszystko ja bym zaprosila rodziców i pokazała wnuka.

Gość Nikola000
mnie tez tesciow traktuje jak osoba która zabrala jej syna a to nietak, no cuz nawazyła sobie piwa to je wypij juz za niedługo.moje dziecko rzadko bedzie miec kontakt z babką bo to osoba która nawet nie potrafi gotowac jeszcze dziecko zatruje wogule nie mam do niej zaufania i tyleee, jestem za zemstą

Gość sama juz nie wiem qrde
dobrze ze nie jestes maminsynkiem który uwaza ze mamusia jest swięta, cokolwiek by nie zrobiła, gratulacje