Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martisha**

Załamałam sie

Polecane posty

wrocilam z randki, ba zwialam! koles zanudzilby mnie na smierc:O juz sie z nikim nie umawiam! jeszcze mi zycie mile:P

nawijal o ekonomii, finansach, bankowosci itp. a ja humanistka jestem! krytykowal moje studia i sie wymadrzal:O palil faje, jedna za druga i dmuchal mi w twarz:O na moje pytanie jakie ksiazki czyta, odparl \"podreczniki akademickie\"

Gość faktycznie dupek

ogolnie czuje, ze jeszcze dluuuuuuuuuuugo bede sama;) ale to w sumie dobrze - skupie sie na nauce:p

ogolnie straszny cwaniaczek z niego, \"co on to nie jest\", skrytykowal nawet miasto, w ktorym mieszkam:O zarzucil mi ze nie mam sprecyzowanych planow na przyszlosc, ze po moich studiach czeka mnie bezrobocie itp. a jego ciuchy to tragedia: lakierki na stukajacacym obcasie i skorzana kurtka....

Gość */*/*/*/*/
Ale pasjonujące:P, chcemy więcej usłyszeć;)

Gość izz....
spokojnie nie zalamuj sie tak odrazu, nie tylko tacy bywaja na tym swiecie:)

Gość zaciekawiona*
hehehe to faktycznie niezly gosciu...rozwalily mnie zwlaszcza LAKIERKI :-)

przyjechal starym gratem(dla mnie luz, wazne ze jezdzi, sama nie mam auta i dla mnie byloby ok), na wstepie mi oznajmil, ze na dniach dostanie sluzbowy woz a to zaraz rozwali i dostanie kase z ubezpieczenia

Kurcze, to może napiszcie kobiety o czym z wami nie rozmawiać na pierwszej randce Jutro idę na randkę z dziewczyną poznaną na gg i choć nie jestem żadnym cwaniaczkiem, to po takich postach można się zniechęcić ;)

Gość Kateeee
Bylo uciekac po wstępie..hehehe

Tak napiszcie:P, bo sam nie wiem. Tez jestem ciekawy o czym mozna rozmawiać;)

Gość lakze
ciesze sie ,ze nie mam dziewczyny,,Jesli mialabyc taka ,to lepiej by wogole jej nie było

mnie nie zapytal o nic! nie, sory, zapytal czym sie interesuje, mowie, ze lubie czytac ksiazki, a on od razu ucial \"nie lubie literatury pieknej, czytam tylko podreczniki akademckie\" i bylo po temacie pozniej to juz nawet z nim nie \"walczylam\", podparlam sie reka i zerkalam na zegarek

Martisha, no właśnie chodzi mi o to, żeby mówić jak najmniej, a pozwolić się jej wygadać :) Na pewno nie zamierzam opowiadać jej ani o moich studiach, ani o pracy.

lakze ----> ? poczatek byl obiecujacy, ladnie sie usmiechnal, ale wygladal inaczej niz na zdjeciu...:O ale juz tam pal licho wzrost, myslalam ze moze kumpla fajnego bede miec, a tu g....

Gość izz....
Ramirez, musisz poznac daną osobę i jesli bedziecie dobrze sie czuli ze sobą tematy same przyjdą, a jak nie to bedzie randa jak Martishy.Nie wszyscy sobie podchodza i tyle

sadzilam, ze jesli jestem niepalaca i nie lubie piwa , to jest moim atutem - nie dla niego! strasznie sie zdziwil ze nie poprosilam o browca i ze z nim nie zapale:O

Gość lakze
moze lubi ssać

Gość jakakkakakkakaa
na przyklad na mnie :O

Gość dzika_zdzicha
Martisha a kto kogo zaczepil i kto mial fotkę na profilu?

sory, ze tak sie \"żale\", ale naprawde zaluje aha okazalo sie ze mnie oklamal! pisal mi ze slucha soulu i r&b,czyli moje klimaty, dzisiaj zaprzeczyl:O wolal trance:O no i wzrost sobie zawyzyl! ja nie wiem co Wy faceci z tym macie, z reguly niscy sobie zawyzaja:O

Gość izz....
Martisha, ale to byla randka w ciemno? bo widac ze komletnie sie nie znaliscie