Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martisha**

Załamałam sie

Polecane posty

hehehe ja jego zaczepilam, bo foty mial fajne, a ja tam nie mam fotek ale zaczepilam go ze wzgledu na muzyke, co okazalo sie nieprawda, bo slucha innej:O

Ja mam troszkę doświadczenia w takim randkowaniu, już parę razy się spotykałem w ten sposób i jeszcze żadnej kobiety do siebie nie zniechęciłem :) No ale jak wiadomo każda jest inna i trzeba uważać na to co się mówi.

Wystarczy przecież poczytać forum , aby dowidzieć się że jak facet ma mniej niż 180 cm to kurdupel i smieć:D:D:D To sie dziwisz jak sobie centymetrów dodają:D???

Gość izz....
no to faktycznie trafilas na jakiegos klamczucha, ja mam duzo znajomych z netu i narazie mi sie nie trafilo by byla ta osoba inna niz mi sie przedstawiala w necie:)

no w ciemno:O gadalismy ze soba na gg jakies 2 dni on od razu chcial sie spotkac, ja odmawialam, w sumie raz juz przelozylam spotkanie w ogole to wziela m ze soba gaz:P

ej no co wy??Studenci,i to z pracą....Czyli nie jestescie zbyt młodzi juz ,a nie wiecie jeszcze o czym rozmawia sie na randce??Chyba nie robicie tego pierwszy raz?? poprostu,bądz sobą . A na miły początek moze lampka wina,,,i rozmowa sie sama rozkleji.

No właśnie, ten wzrost to mnie trochę niepokoi. Ja tej dziewczynie nie pisałem ile mam wzrostu, a nie jest tego dużo, bo 174 cm. Widziała moje fotki i powiedziała że niezły ze mnie przystojniak, pewnie myśli że wysoki jestem :)

miało być \"tylko\"na fotki A ja na randkach nie lubię rozmawiać...:o....bo jestem dzika...:o Zresztą od facetów to nic ciekawego się nie idzie dowiedzieć.....:o

on ciagle prosil mnie o foty ja go nie, w ogole nie widzialam calej jego sylwetki, tylko twarz

Gość razzmatazz
Podal, ze ile ma wzrostu? A na twoje oko ile mial?

Dzika zdzicha dokladnie, z facetami nie ma o czym pogadac:P:P:P skypa nie mam:) mial zadzwonic, ale tylko esa napisal dupek i tyle!

Gość izz....
no dwa dni...hmm, to czasem za krotko by kogos poznac chocby tak ogolnie, choc i czasami zdarzaja sie takie osoby ze pogodzince fajnie sie gada :)

dzika-zdzicha, kobiety też lecą tylko na fotki;) Sam miałem profil na różnych randkach, nie było zdjęcia, to wtedy może z 2 osoby zaglądały na miesiąc:D

...te randki to z reguły takie do luftu są...na całowanie za wcześnie a na rozmowę nie czas...:o......:oa do seksu moze nigdy nie dojść....

w profilu pisalo ze ma 170-179 a byl gora centymetr wyzszy(to przez te lakierki:P) a ja mam 164cm... i nie mialam obcasow...

Gość izz....
nie zgadzam sie, ja mam wielu znajomych facetow i super sie dogaduje na temat ksiazek , filmow, praktycznie wszystkiego

Gość Ajajajaja
podaj lepiej jego profil na randce...albo z jakiego miasta :D

Gość compositum
Tacy sa najgorsi. Tez mialam watpliwa przyjemnosc randkowac z facetem, ktorego ego bylo tak wielkie ze myslalam ze wybuchnie, opowiadal o swojej swietlanej przyszlosci i generalnie uwazal ze powinnam miotelka zamiatac przed nim droge. Na szczescie potem umowilam sie z facetem, ktory byl blyskotliwy, mial lekko zlosliwy - przez co zabawny - dowcip, umial sie zachowac,zapytal czy mi nie bedzie przeszkadzac jesli zapali, mozna z nim bylo poraozmawiac o wielu rzeczach i tak mi sie z nim dobrze rozmawialo ze jestesmy razem do dzis, a to bylo juz rok z gorka temu:)

w ogole to byl wulagarny, przeklinal! tez zdarza mi sie przeklac i to ostro, ale ludzie nie na 1szej randce, przy nieznajomej osobie! a ta historyjka mnie rozwalila: gadalismy o jakiejs dysce, on gada ze jego kumpel poderwal tam 18stke, przelecial ja w jej wlasnym aucie, po czym ona odwiozla go do domu. RECE MI OPADLY!:o

Gość razzmatazz
No to faktycznie przesadzil. Ale powiedz szczerze, gdyby napisal prawde to spotkalabys sie z nim?

gdybym z nim pisala dluzej na gg to raczej nie spotkalabym sie z nim chyba dlatego ciagle sie ukrywal na gg i tak szybko chcial sie spotkac

Tez ostatnio bylam na podobnej randce:DTyle, ze faceta znalam[znanie na zasadzie: przetanczylam z nim jedną imprezę] Z tymze ja się niesamowicie usmialam, zupelnie nie rozumial ironii i nakręcal się niesamowicie, niestety musialam go zostawic sam na sam z samym sobą..wymykając się do łazienki, chociaz zwazywszy na jakiego monolog \'ala\' trans to nie wiem czy zauwazyl moją nieobecnosc:D A tak w ogole to on mial 30 \'lasek\' coz widac nie w formie, ze tak się musial podpierac;)

aczkolwiek zycze mu szczescia a jego przyszlej kobiecie powodzenia, bo on ma na moje oko \"dyktatorski\" charakter, taki pan i wladca, bo skoczyl \"prestizowy i przyszlosciowy\" kierunek

widzisz Martisha, najgorzej, ze jak potem człowiek chciałaby się z kim przespać, to i tak zostaje mu tylko sex z miłości, bo ci co ich się po drodze spotyka to się nie nadają do zacieśniania relacji..... :o:o:o