Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olana przez sluzbe zdrowia

jak myslicie co to moze byc???

Polecane posty

stwierdzono u mine zespol policystycznych jajnikow jakis tydzien temu. Mialam zaczac brac tabletki antykoncepcyjne w dniu pierwszej miesiaczki zeby uregulowac gospodarke hormonalna, ale okres spoznia mi sie juz 7 dni, wczoraj robilam test ciazowy negatywny, a w dodatku dzisiaj bardzo ale to bardzo powiekszyly mi sie wezly chlonne na szyji, pod pacha i w pachwinach, ale tylko po lewej stronie, po prawej sa normalne. POjechalam dzis do dyzurnej przychodni do internisty, babka powiedziala ze nie ma pojecia co to moze byc ale zeby lepiej nie czekac do poniedzialku i jechac do szpitala ginekologicznego, wiec pojechalam, a tam dyzurna pani ginekolog powiedziala mi ze to nie jest przypadek na dyzur i ona mnie nie zbada i zebym sobie poszla w poniedzialek do jakiegos lekarza bo to nic pilnego. A te wezly bola mnie juz tak bardzo ze boli mnie lewa reka od tego pod pacha

nikt mnie nie wesprze?:(

coz mozna Ci powiedziec. tak funkcjonuje nasza sluzba zdrowia.. na medycynie nie znam sie na tyle, zeby udzielac Ci wskazowek i porad zeby Ci diagnoze stawiac jeszcze przez internet.. idz jutro rano na dyzur bedzie inny lekarz, albo zadzwon jeszcze dzis. ja napisalabym skarge do ordynatora

spróbuj ponownie..nawet dziś...powiedz otwarcie ze czujesz ból!!! a jak Ci odmówi to zapamiętaj kto miał dyzur w ramach ewentualnych skarg (gdyby to jednak było poważne) co do służby zdrowia- znam ten ból..leczę sie prywatnie poniewaz szkoda mi zdrowia!

Gość bluniaa
Z tego co wiem, w tej chorobie to norma, że okres się spóźnia. Powinnaś iść do dobrego endokrynologa.

Gość bluniaa
Z tego co wiem, w tej chorobie to norma, że okres się spóźnia. Powinnaś iść do dobrego endokrynologa.

masz prawo rzadac zeby byc z badaym. ostatnio bylam na dyrzuze i co??? o 6 rano przyszedl gosc z wysypka na twarzy... bo go swedziala i dalej spac nie mogl i przyszedl na ostry dyzur. NIE MOZE CI ODMOWIC BADANIA!!!!!!!

wiem ze okres sie spoznia przy tej chorobie, ale do tego dochodza tez inne objawy chyba znacznie bardziej niepokojace :o w poniedzialek wybiore sie prywatnie do ginekologa endokrynologa. tylko martwi mnie to ze wezly bola mnie tylko po jednej stronie