Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kopytkowa

psychika mi siada z powodu jego BYŁEJ !!!!! ratunku

Polecane posty

nie moge wyrobic, nie moge sie pozbierac,zalezy mi na nim , a i czuje ze nadejdzie ten boski moment ze on do niej wroci (to ona go zostawiła) poza tym dziewczyny udało wam sie zdobyć faceta i tak rozkochac ze zapomniał o swojej byłej????

Gość Arkady
Mojej obecnej kobiecie się udało, choć była sporo nam namieszała. Juz byłem niemal gotów do niej wracać, ale zdałem sobie sprawę, że zasługuję na kogoś lepszego, niż kobieta która mnie zdradziła, a potem chce powrotu. Tak więc nie łam się, wszystko jest możliwe, tylko pamiętaj - na decyzję faceta w tej sprawie nie wpłyniesz. Moja obecna kobieta zastosowała dobrą taktykę. Powiedziała mi tylko, że mnie rozumie i że każdą decyzję, którą podejmę ona uszanuje. W każdym razie nie pokazała mi, że cała ta sytuacja ją męczy, dopiero potem mi się przyznała.

Gość zadoomkaaa
Ale zaraz.. on do niej nie pisze nie dzwoni Wie, ze ty sobie tego nie zyczysz i spełnia to:) super facet:) ale czemu ona łamie wasz spokoj? pewnie z zawisci... Zatem poniza sie ona. I lata po lokalach za nim? zalosna baba wez ja na intelignetna rozmowe:)