Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laska12

Ginekolog__1 wizyta karzdy ma dość

Polecane posty

Gość laska12

hm...chciała bym abyście dały mi jakieś dobre rady na temat ginekologa...czy iśc do pani, czy pana...itp

Gość Na pierwszy raz
do pani, tylko poleconej,nie pierwszej lepszej z przychodni.

Gość o jezus dziewczyno
każdy piszę się przez "ż"

Do faceta ..... ale to tylko moja opinia ... jakos lepiej sie czuje, babka mi do yhm nigdy nie zagladala i jakos to dziwne jest :)

Ja pierwszy raz byłam u kobiety, ale później chodziłam już tylko do faceta, są delikatniejsi podczas badania. Na pierwszy raz jak ktoś pisał wybierz najlepiej lekarza poleconego i nie ukrywam najlepiej prywatnie.

ja bylam pierwszy raz prywatnie i ozywiscie u kobiety, ale z czasem trzech wizyt zrezygnowalam(co mam kase placic zeby mi lekarstwa przpisała????????????) i chodze do przychodzi do faceta. lekarz jak kazdy inny ale na pierwszy raz polecam babke zeby sie oswoic:)

Gość Eww
dodam jeszcze ze najlepiej lekarzowi powiedziec ze jest sie pierwszy raz. bedzie dla ciebie milszy, a ty nie bedziesz się tak stresowac.

Gość shalimarr
Idź do jakiejs poleconej babki i prywatnie

Gość Laska12
ale czy odrazu musi badać czy moze tylko porozmawiać??

Gość a powiedzcie mi
co robicie z butami podczas badania? Zdejmujecie razem z ubraniem i do badania idziecie np. w skarpetkach, czy dopiero przed badaniem przy fotelu?? Przepraszam za pytanie ale jestem bardzo ciekawa, żeby nie wyjść na wariatkę :/

Gość 24
laseczko a o czym ty chcialas rozmawiac z ginekologiem? z twojego nicu wnioskuje ze masz 12 lat, no przyznaj sie dziecino :)

Gość laka12
Np. bo jak niebędzie wiedział czy jestem dziewicą no może coś nie tka zrobić

Gość kater
ja nigdy bym nie poszla do faceta, jakos w tych miejscach dotyka mnie tylko facet w konkretnym celu i jakos bym sie mimo wszystko dziwnie czula u lekarza ktory na mnie patrzy naga... chyba ze bylby stary...

Gość 1szy moj raz
poszlam do babki, z polecenia. Okazala sie glupia baba ktora nie chciala odpowiadac mi na pytania o ktore pytam i jeszcze mnie wysmiala-glupia sucz!! i drugi raz poszlam do faceta-tez z polecenia-jest super-bez porownania z baba!! musisz trafic na taka osobe ktora Ci bedzie odpowiadala. Ja zawsze powtarzalam ze do faceta nie pojde,a tu prosze:) powodzenia

Gość blablablabla
ja wolę ginekologa kobietę, ale byłam i u facetów i kobiet - ogólnie to i u facetów i u kobiet są konowały. w końcu znalazłam świetną lekarkę i jest ok

Gość ja też zdecydowanie wolę
kobiety. To absolutnie nie jest prawdą, że mężczyźni sa delikatnieji:) Wręcz przeciwnie.

Gość kamerki
chodzilam panstwowo do facetow ale z roznych przyczyn zawsze trafialam na innego - a w sumie ani jeden z nich nie byl taki jak trzeba potem poszlam z musu do kobiety prywatnie - i juz zostalam :) z nia sie przynajmniej dogadac idzie :) i mnie nie olewa :)

Gość laseczka12
a z kim chodzić do gin???

Gość Laska12
ale 1 wizytę wolała bym odbyć z kimś bliskim, ale z kim??