Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21 lat

21 lat i ciąża

Polecane posty

uwierz mi na slowo ze zobaczysz jak wsyatko sie zmieni jak sie malutka urodzi , zobaczysz jak bedzie towja mam obskakiwac mała i ci wyrywac z ramion i nosic caly dzien. wiem co mowie;-)

Gość Aniutek 21L
gregia na pewno jak urodzi sie dziecko beda sie cieszyli , bo moi rodzice wiem, ze juz nie oga sie doczekac, ale to chodzi o mnie, jak mam zyc w domu, w ktorym patrza na mnie jak na jakiegos darmozjada:(

Gość kocica_16tc
Aniutek to zrób cos żeby tak nie patrzyli, porozmawiaj z mamą czy obojgiem rodziców, i powiedz że przemyśłałaś to co ci powiedziała wtedy w nerwach, i że tak nie będziesz żyła, żeby być ich utrzymanką, tylko że chcesz w jakis sposób pomagać, jak to widzą ze swojego punktu widzenia...Może zaproponuj że weźmiesz większe obowiązkiw domu na siebie, albo że po ukończeniu jakiegoś okresu życia dziecka chcesz wrócić do pracy/podjać pracę i że się będziesz normlanie dokładała, a za rok wrócisz na studia. Zapewniam cię kochana, że siedząc z maleńkim dzieckiem w domu to nie bedzie to wegetacja, będziesz miała roboty po pachy, a o lenistwie będziesz mogła tylko pomarzyć :) poza tym nawet gdybyś nie miała aż tyllllluuuuuu zajęć w domu to i tak będziesz zajęta maluszkiem, pielęgnacją, opieką, a potem bedziesz uczyć maluszka nowych rzeczy :) tu na pewno nie będzie miejsca na wegetowanie :) pozdrawiam cię i życze ci powodzenia w przeprawie z rodzicami :)

Gość Aniutek 21L
Ja od pazdziernika chce wrocic do szkoly jesli juz nie tej to na inna uczelnie, ale to wiaze sie z tym, ze bede musiala prosic znowu rodzicow o pieniadze, bo u mnie w miescie nie ma wyzszych uczelni. Oni pieniadzy by ode mnie nie wzieli, bo ich maja duzo, dzieckiem tez sie zajma, tylko nie wiem czy zaufaja mi kolejny raz:( Dziekuje, ze probujecie mi pomoc, bo tak naprawde nie mam nawet z kim pogadac:(

witajcie...czytałam czytałam... kurcze, bardzo mi przykro kiedy czytam posty w których pelno obawy i smutku- mysle wtedy, ze u mnie mogło by tak być ponieważ zanim wszystko sie ujawniło przed rodziną to myślałam ze bedzie bardzo źle... cóż moge napisać- tylko tyle ze z całego serca życze Aniutce powodzenia i aby wszystko ułożyło sie po jej myśli...:) a ja juz czekam tylko na ferie!!! w szkole już luz, bo drugie półrocze sie zaczyna więc nie trzeba nic robić...ja spokojnie planuje sobie wyjazd, co zabrać, a czego nie...byłam wczoraj na zakupach i weszłam ot tak sobie do sklepu z ubraniami dla dzieci...kurcze takie malusie ubranka tam były...oj takie tyci tyci... i skusiłam sie na jedne śpioszki w jasno żółtym kolorze z takim ładnym księżycem (kolor uniwersalny bo nie wiem czy bedzie chłopiec czy dziewczynka):)...i jak kupowałam te śpioszki tak dziwnie, ale z takim \"poruszeniem\" w sercu poczułam swoja role- role mamusi...oj sie bedzie działo jak sie maleństwo urodzi- zacałuje je :) ;) pa kochane młode mamusie:)