Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Profesor Memłon

To forum zaczyna cuchnąć tchórzofretką.

Polecane posty

Gość Profesor Memłon

Witam szanownych zgromadzonych. Poczyniłem w ostatnich tygodniach pewne tajne obserwacje tegoż forum i oto co wywnioskowałem: - 75 % udzielających się tutaj to płeć piękna - 25 % to płeć brzydsza - 99 % z płci brzydszej to ludzie sfrustrowani, bez "jajów", większość z nich to prawiczki, którzy nigdy nie mieli dziewczyny. - 80 % z płci pięknej to kobiety po przejściach albo takie które właśnie się rozstały z facetami, zagubione, nie wiedzące czego chcą, strasznie narzekające na swój los płaczące za facetami, którzy dali im mocnego kopniaka w tyłek. - pozostałe 19 % z płci pięknej to kobiety, które próbują tutaj znaleźć miłość swojego życia, albo przynajmniej zakładają wątki, w których opisują swoje (zwykle nieudane) spotkania z płcią brzydką poznaną przez internet. - tylko 1 procent kobiet które tutaj się udzielają są tak naprawdę szczęśliwe w związkach. Konkluzja z mojego badania jest następująca. To forum nie dość że już od dawna śmiedzi nietoperzem, to i jeszcze pożądnie zaczyna cuchnąć tchórzofretką. Mnóstwo ludzi stąd przegrało życie, a ci którzy jeszcze nie przegrali, są na prostej drodze ku temu. Obawiam się, że jak tak dalej pójdzie, to zacznie tutaj pożądnie walić bizonem, albo co jeszcze gorsze - cuchąć jakiem tybetańskim. A wtedy tragedia murowana. Zapraszam chętnych do polemiki. Z poważaniem. Profesor Memłon

Gość ihop
...." Mnóstwo ludzi stąd przegrało życie, a ci którzy jeszcze nie przegrali, są na prostej drodze ku temu. (lub idą przez zboże)Obawiam się, że jak tak dalej pójdzie, to zacznie tutaj pożądnie walić bizonem, albo co jeszcze gorsze - cuchąć jakiem tybetańskim. A wtedy tragedia murowana. Zapraszam chętnych (na plemniki). Z poważaniem. Profesor I-hopek "

Gość Glupio mi
ale musze sie z tym zgodzic niestety , Mymlonie :) masz rację :(

Gość zadoomkaaaa
nieprawda:) ciekawiej niz w niejdenj ksiace;)

Gość ihop
Mam tylko jeden problem nie wiem jaki jest mój udział procentowy w tym forum....

Gość Forgotten_Girl
Ja czuję, że autor jest inteligentym facetem i że to ironia. Ale jakby się tak mocniej zastanowić to sporo w tym racji. Ja zaglądam tutaj od dwóch tygodni, czasami się udzielam, choć na razie tylko doradzam, bo na szczęście jestem w szczęśliwym związku :) Ale faktycznie 90 proc. tematów tutaj zakładanych to tematy smutne. Pełno tutaj smutnych ludzi niestety.

Gość Glupio mi
i co ? to juz koniec wypowiedzi? :P

Czekam na ripostę szanownego zgromadzenia. Rozumiem, że mam rację i że wszyscy się ze mną zgadzają skoro nikt nie protestuje. A do mnie coraz bardziej zaczyna dochodzić smród tchórzofretki. Tym razem niestety ona chyba już zdechła. Przykre.

Gość Glupio mi
:D:D:D:D:D 🖐️

Gość no kiedyś było lepsze
bo było więcej podszywaczów 🖐️ :classic_cool: Odkąd zlikwidowali podszyw to forum schodzi na memony

Gość uzurpator_na_maxa
A mi sie zdaje szanowny profesorze, ze pomyliles tchorzofretke z tchórzem stepowym. Mam takie dziwne przeczucie.

Gość no kiedyś było lepsze
czy tam memłony :\

Gość ihop
No faktycznie, najbardziej weseli członkowie forum to podszywacze i nic nie łechcze ego jak bycie podszytym niekoniecznie tchórzofretką czy też innym nietoperzem. Nic mnie tak nie rozwesela jak dobry podszyw.

Gość ihop
No dalej mozę mnie ktoś podszyje, cio ?

Proszę o zachowanie spokoju, bo sytuacja zaczyna robić się napięta. Tutaj nikt nikogo nie podszyje, bo to za poważny temat i za poważne badanie, żeby robić sobie z kogoś żarty.

Gość Profesor Memlon
A tak pozatym to pobudzam się analnie zrolowanymi wynikami badań. Właśnie włożyłem je w głąb mojej czarnej dziury po 99% płci brzydszej. Wreszcie jestem szczęśliwy :classic_cool: 🖐️

Gość zboczona dziewica
a mnie to rybka i cipka i pytam ozięble: co w tym złego ? jest forum f23 dla przegrańców typu TOTAL, są fora tematyczne: informatyczne, językowe, filozoficzne (bracie, idź przez zboże tam, hę???) więc dlaczego nie ma być fora mentalnie takiego jak kafe ??? jest było i będzie dobrze to nie forum się zmienia tylko ludzie 🖐️ adijos muczaczosc 🖐️

Gość ihop
W takim razie musze się zgodzić z tym że forum schodzi na psy....Nikt się pode mnie jeszcze nie podszył....

Gość Glupio mi
Dziewico - jestes wielka :D 🖐️

Gość to sam się pod siebie podszyj
i tak nikt się nie zorientuje :D przynajmniej z czytających 🌼 jakimś klasycznym tekstem, np o batmanie

Gość ihop
Nie znam tekstu o batmanie ;-( znam o śmrodzie nietoperza

Gość ihop
zresztą samo-podszyw jest jak samogwałt

Ależ szanowna dziewico, zboczona aż oziębła, moje refleksje dotyczą tylko i wyłącznie tego forum. Profesor w mojej osobie nie wie co to jest f23, bo takiego klawisza to na mojej klawiaturze nie uświadczysz. Ale jak go znajdę to zbadam i tamto forum, a także inne, jakże interesujące w polskim internecie. Z poważaniem. Profesor Memłon

Gość ihop
Codziennie wczesnym popołudniem,przebieram się w stroj batmana kupiony w biedronce oraz dziurawe rajstopy mojej babci,przewieszam przez szyje lorgnon mojego dziadka,po czym z zachowaniem szczególnej ostrożności,cicho i niepostrzezenie niczym oddzialy marines,wykradam się z wynajmowanego mieszkania w bloku,by za chwile odważnie i dostojnie niczym przestraszny struś pobiec do pobliskiego parku celem odświeżającej kąpieli w fontannie.Kiedy już skoncze,leze przyczajony w gestej trawie niczym mlody gepard czyham na moja ofiare.Gdy tylko ujrze przez lorgnon mojego dziadka,babcie wracajaca z zakupow,wyskakuje zwinnie z gestej trawy porastającej park,i z rykiem chorego pterodaktyla rzucam się na ofiare,by czym przedzej wyrywac jej torbe pelna słoneczniku i parowek z biedronki.Nastepnie szybko,bezszelestnie i nie zauważony przez nikogo wracam do mojego lokum w bloku by w spokoju posilic się moim lupem i zawisnąć do gory nogami na balkonie,po czym oddac sie z tej perspektywy obserwacji otoczenia i myslac ze nikt tego nie zauwazy. :classic_cool: 🌼 🖐️

Gość ihop
Normalnie posikałam sie z wrażenie po nogach oj dziękuję, dziękuję, to wszystko dla mnie ?! jeszcze raz dziękuję

Gość zboczona dziewica
Ja swoją refleksję zbudowałam o bardziej horyzontalny tok myślenia (czyt. szerszy) oparwszy się o spostrzeżenia nabyte krążąc to tu to tam po różnych forach. Jest więc ona przekrojowa. Twoja wypowiedz jest ograniczona jak regulamin allegro (gromki śmiech tutaj następuje :classic_cool: ) ponieważ skoro nie znasz forume f23 przy którym kafe to kraina miodem i dobrą radą płynąca - Twoja wypowiedź jest nadmiernie subiektywna. Innymi słowy - pewnie jesteś tu krótko, a jeszcze innymi słowy - śpij dobrze prowokatorze :D adijos muczaczos dułe 🖐️