Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dory

Do mam karmiących butla

Polecane posty

Czy uzywacie sterylizatorów do butli? Czy tylko gotujecie albo wyparzacie wrzatkiem butelki? Czy taki sterylizator to absolutnie niezbedna rzecz?

Gość absolutnie nie jest
niezbędny mam troje dzieci i dla żadnego nie kupowałam sterylizatora,gdyż uważałam to za zbędny wydatek wystarczy,że po każdym posiłku wygotujesz butelkę i smoczek i będzie ok

Gość trh
a po co sterylizator??? wystarczy wygotowac butle. a to i tak nie po kazdym karmieniu, po co? niech maluch nie chowa sie w sterylnych warunkach. bedzie zdrowszy.

Ja mam sterylizator i nie uważam go za zbędny wydatek, wręcz przeciwnie, wł i mam spokój :D

Gość www.gdziejestmaciek.prv.pl

Ja do 3 miesiąca wyparzałam całą butelkę ,póxniej już bardzo dobrze i dokładnie myłam.Jak dla mnie nie potrzebna rzecz

Ja również mam sterylizator i uważam , że to świetna sprawa. Ale oczywiście nie jest niezbędny jest tylko udogodnieniem.

Gość spostrzegawcza*
co to jest sterylizator?

Ja mam bardzo fajny i godny polecenia sterylizator. Jest mały i zajmuje niewiele miejsca w kuchni. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.