Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juliettta

z placzem powiedzial mi ze siedzial 7 lat!!

Polecane posty

jak mial 14-18 lat to kradl samochody i wszystkich zlapali.Teraz glowe mam jak arbuz!!jest dla mnie kochany i pracuje ciezko w irlandi,chce ulozyc sobie zycie i zapomniec,nierozmawiamy o tym wogole.Ja duzo mysle i caly czas sie zastanawiam czy to ma sens.Najbardziej boje sie moich rodzicow.Tata jak sie dowie to dostanie drugiego wylewu,kocham ich starasznie ale chce byc z moim mezczyzna .Napiszcie co myslicie.Pozdrawiam p.s.mam 29lat on tez.

musztarda-dzieki Twoje slowa tylko potwierdzaja moje decyzje ,szala wagi zaczyna sie przechylac na jego strone

Gość ja bym dała szanse
A rodzicom nigdy nie powiedziałabym o jego przeszłości.

Gość powinnas dac mu szanse
i najlepiej zapomnij o tym bo jesli jest tak jak piszesz ze sie zmienil ciezko pracuje itd to pewnie sam chcialby o tym jak najszybciej zapomniec. a co do rodzicow to powinni zrozumiec ze kazdy popelnia w zyciu bledy

To trochę uważam dużo 7 lat za samochody. Albo to nie były samochody albo nie 7 lat! Kolega za przemyt 5 kg koksu dostał 4 lata, coś tu jest nie tak uważam.

Gość *fajny*
też tak myśle, lepiej sprawdź za co dokładnie siedział

Gość znawczynie sie odezwaly

Gość znawczynie sie odezwaly
moze byla to grupa przestepcza o charakterze zbrojnym ktora kradla auta no i juz jest 7 lat albo wiecej

Rodzice przecież nie muszą się dowiedzieć o przeszości Twojego faceta. Powodzenia życze:)

Gość spokojnie powinno sie udac
ja mysle że jeśli czujesz że powinnaś dać mu szanse to tak zrób. jeśli uważasz że rodzice tego nie zrozumię i mogą się pochorować to im nie mów. Wkońcu to Twoje życie rodzice ne musza o wszystkim wiedzieć

Gość Jak długo się znacie ...
tez mi się wydaje, że za kradzierze samochodow by nie siedzial 7 lat, facet sciemnia

hmmm...do lat 17 nie MÓGŁ być karany jako dorosły...!! A i 17 latka nie skazuje się od razu na 7 wiosenek!!!! No, chyba że za zabójstwo albo ciężki rozbój z użyciem niebepiecznego narzędzia - to wtedy jako młodociany - taki wyrok jest prawdopodobny, Ty go lepiej sprawdź. Tak czy owak ma spaczoną psyche. I lepiej nie daj się łapać na lep. A ewentualnym naiwniaczkom - no baby mało porządnych chłopaków na świecie???? I nie piszcie mi lepiej o dawaniu szansy - bo znam wiele takich historii zawodowo.ZAWSZE kończą się żle - dla naiwniaczek.

Gość Mirind
Zanim podejmiesz decyzje sprawdź za co naprawdę siedział bo coś tu nie pasuje - bardzo młody wiek i tak duża odsiadka za kradzież ????

Kłamie cię aż miło ... jesli byl pierwszy raz karany i jak mówi za samochody ( czt. kradzież ) dostałby co najwyżej jakieś 2 latka w zawieszeniu i dozór kuratora. To musiało być coś duzo bardziej powaznego. Jesli jesteście ze soba tak blisko to poproś go żeby dał ci przeczytać odpis wyroku ,wystarczy złozyć wniosek do Sadu od odpis wyroku ( 6 zł za stronę) i wszystko będzie jasne.

Gość hubert z chlewika
coś tu cuchnie :O

Gość Z płaczem ...
i co z tego ... niezły aktor :-D