Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grack

KREM SUPER NA PRYSZCE ...D

Polecane posty

Gość grack

HEJKA mam problem.. szukam kremu do 40 zł. który wyreguluje ,zmatuje ale co najważniejsze zlikwiduje pryszce mojej mieszanej cery . Chodzi mi o krem na cała twarz ...zastanawiam się nad laroche-posay i bio specific yves rocher anti-imperfections ...proszę o propozycje i małe uzasadnienia ...pozdrawiam :)

Gość ...polecam
stosować jakiś dobry krem nawilżający (nie musi być drogi - dosyć fajne są kremy z takiej nowej serii Sorayi albo Dax Cosmetics) + tonik dla cery trądzikowej + maseczki oczyszczające (b. dobre peel-off dla cery mieszanej mają w sephorze) - sposób wypróbowany przeze mnie gdy żadne specyfiki na trądzik nie pomagały

Gość grack
No dzieki ;) wlasnie ja mam juz tonik z avonu , szybko dzialajacy zel na wypryski ,wlasnie nie mam jeszcze kremu wyzej wspomnianego ktory by zregulowal moja mieszana cere i lagodnie zlikwidowal wypryski...no mam niby krem nawilzajacy z glinka czysta skóra z garniera ale jakos mi nie pasi ;D pozdrawiam ...

masc cynokowa za 1.70 zł z apteki jak dla mnie to rewelacja a zmagam sie z pryszczami juz ładne pare lat :O smaruje twarz na noc i rano zero pryszcza :)

Gość hfh
brevoxyl

Gość grack
hallo kochane dziewuchy ;P czemu nie piszecie ?? piszcie :)

Gość no tak tak
Jak zmagasz się parę lat, to rzeczywiście musi to być rewelacja, mam n amyśli masc cynkowa oczywiście...