Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rica

sex oralny

Polecane posty

Gość Rica

czesc dziewczyny! jakie macie podejscie do seksu oralnego? czy uwazacie ze nalezy go uprawiac z prezerwatywa? mi sie tak wydaje bo przeciez tak tez mozna sie zarazic jakimis chorobami. poza tym jak chlopak ma wytrysk to mozna sie zakrztusic.. nie wyobrazam sobie tego. poza tym dochodzi sprawa ze nie wiem czy mialabym ochote wziac w usta penisa bez prezerwatywy, nawet bez wtrysku wyedziela sie przeciez ten plyn.. pozdrawiam

Gość oj Rica Rica
ja go uprawiam bez prezerwatywy... hmm a jak On chce Ci zrobic dobrze to ma to robic przez worek??

Gość Eww
Przecież nie musi mie wytrysku w tobie.. ja zawsze robie to bez prezerwatywy. chyba smak lateksu jest juz gorszy:)

Gość Rica
no moze rzeczywsiscie, postepuje niesprawiedliwie, on mnie caluje cala, nie ma oporow. No coz, moze jeszcze poczekam i sie przekonam. :)

Gość oj Rica Rica
a moze nie jestes na to gotowa? moze to nie ten? ja za pierwszym razem mialam opory, ale wiedzialam, ze chce to zrobic. teraz nie mam absolutnie zadnych zachamowac...

Gość ewuśek
tez tak kiedys mialam, z poprzednim partnerem. A z tym? samo wyszlo, pierwsza to ja zrobilam oral, póxniej on minetke. Po prostu nie jestes na to gotowa. przychodzi taki czas ze chcesz i juz:) nie zmuszaj sie do niczego. ja to lubie baaaaaaaaardzo, kiedy widze ten usmiech na jego twarzy i przyjemnosc dla mnie

zgadzam sie z panią wyżej ale przyznać musze że sperma jest obrzydliwaaaa :P

Gość Rica
mi sie wydaje ze moze nie jestem jeszcze gotowa. ( on i tak jest szcesliwy ze zgodzilam sie z prezerwatywa ) :) ale mmoze to tez wynika z tego ze boje sie miec jakikolwek kontakt ze sperma ( nie biore pigulek), zabezpieczmy sie tylko gumka.. i mysle ze mozliwy jest ( wiem ze to brzmi abstarkcyjnie :) ) kontakt np palcow z pochwa.. pewnie czulaabym sie bardziej komfortowo z tabletkami anty. musze na nie niestety poczekac.

Gość Rica
mialam problemy hormonalne. Bralam leki, teraz odstawilam. ale pare cykli jak nic musze przeczekac.. :(

Gość Rica
a dokladnie to nie mialam miesiaczki, leczylam sie na prolaktyne, bralam progesteron. Lekarz powiedzial ze jak mi przepisze anty i nie dostane miesiaczki to bedzie problem wiekszy niz byl.... ale jestem o to zla. bo boje sie ciazy. Wiec pozostal nam ten seks oralny.. :)