Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VVV

Chyba dlatego wolałbym wierzącą dziewczynę

Polecane posty

JEstem 23 letnim prawiczkiem i czuję poważny lęk prze dym, że normalna dziewczyna byłaby zdziwiona, śmiałaby się z tego a w najlepszym wypadku byłaby rozczarowana. A wierzaca dziewczyna nie dośc, że sama jest dziewicą to dla niej bycie prawiczkiem jest chyba atutem a przynajmniej nie wyśmiałaby mnie chyba?. Wiem wiem, wszystkiego się za bardzo boję i to jest najgorsze.

jakby się śmiała to znaczy, że nie warto spędzać z nią czas. ja nie widzę w tym nic złego. Mam 23 lata i co prawda już dziewicą nie jestem, ale nie widzę nic złego w tym że kiedyś jakiś facet z którym będę byłby prawiczkiem... więc może lepiej się zasanów z kim się spotykasz... a co do wierzących dziewczyn - wiara wcale nie gwarantuje dziewictwa;)

Gość Polski Karny
tylko wierzące i dziwicze !

Gość bvcerf
tez mam 23 lata i jestem prawiczkiem

Gość FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
A JA 21 I JESTEM DZIEWICA. NADAJE SIę :d

Gość jkl
Ja mam 25 lat i mam dziewczyne od 6 lat.Ja jestem prawiczniem a ona dziewica,co wy na to??? Pytacie dlaczego...

Gość aja uważam że
mam 25 lat, obecnie jestem z drugim partnerem, i nie wyobrażam sobie seksu z prawiczkiem :D facet musi wiedziec jak dogodzic kobiecie a nie nieudolnie uczyć się na niej ;) p.s. autorze topiku, nie przejmuj się moją wypowiedzią, kobiety są różne, musisz poszukać takiej która myśli inaczej niż ja i ma inne potrzeby, powodzenia!

Gość NO PROSZE BARDZO
Z wiary się głośno śmiejecie, że opium dla mas itp. ale jak przychodzi co do czego to dziewczynę wierzącą....

Gość wierzaca dziewica
tez mam 25 lat i jestem dziewica.. wszyscy wokol..tzn ci ktorzy wiedza...to twierdza ze przegralam zycie..bo nei czerpie radosci z zycia! - jedna wielka bzdura. Bylam w zwiazku z mezczyzna 4 lata i nigdy nie doszlo miedzy nami do niczego...On chcial a ja nie..nie czulam tego..ze chce z nim pojsc do lozka( i nie jest powiedziane ze chce czekac do slubu). Poporstu nie czulam ze to ten, mimo ze go kochalam... A facet z ktorym chcialabym isc do lozka..nei musi byc prawiczkiem..wazne jest to, zebym miala pewnosc ze to ten..