Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

threbia

Kto umie napisac zakochuje bez gwiazdki ?

Polecane posty

Gość 3444444444444
spodabalo mi sie kurwa w tych koleczkach , juz zalozylem z nim temat

Gość sindi ddd
zakoch*je

Gość romanek
PIEŚŃ KU CZCI Słońca Peru Nie marzyłem o tym nigdy. Nawet w smutnym PRL-u, Że nad naszą polską ziemię, Wzejdzie kiedyś Słońce Peru. Jego blask porazi wszystkich, Zginie przy tym także wielu, Kiedy błysk od Andów przyjdzie, A z nim także Słońce Peru! Przejedzona zupa dzieci, Koniec marzeń o kisielu, A z kieszeni naszych trzeba, Jeszcze wesprzeć Słońce Peru! Nie dla ciebie podróż życia, Głos już dałeś przyjacielu ! Teraz czekaj , aż cudownie, Kiedyś zgaśnie Słońce Peru! Będzie toczyć się leniwie, Złudnym światłem kusząc wielu, Aż wypali się do szczętu, Słońce Kaszub ! Słońce Peru ! 1. Przyspieszymy i wykorzystamy wzrost gospodarczy. 2. Radykalnie podniesiemy płace dla budżetówki, zwiększymy emerytury i renty. 3. Wybudujemy nowoczesną sieć autostrad, dróg ekspresowych, mostów i obwodnic. 4. Zagwarantujemy bezpłatny dostęp do opieki medycznej , zlikwidujemy NFZ, będą nas leczyć i uczyć dobrze opłacani lekarze i nauczyciele 5. Uprościmy podatki - wprowadzimy podatek liniowy z ulgą prorodzinną, zlikwidujemy 200 opłat urzędowych. 6. Przyśpieszymy budowę stadionów na Euro 2012. 7. Wycofamy wojska z Iraku. 8. Sprawimy, że Polacy z emigracji będą chcieli wracać do domu i inwestować w Polsce. 9. Podniesiemy poziom edukacji i upowszechnimy Internet. 10. Podejmiemy rzeczywistą walkę z korupcją. Polska zasługuje na cud gospodarczy. "Zwracamy się w czasie tej kampanii wprost do tych, którzy zależni są w swoim życiu zawodowym od wynagrodzenia, jakie gwarantuje państwo. Zobowiązujemy się do ciężkiej pracy nad programem radykalnej podwyżki płac w sferze budżetowej. Ludzie zarabiający na państwowych etatach nie mogą zostać w tyle, za tymi, którzy w prywatnych przedsiębiorstwach zarabiają rzeczywiście coraz więcej pieniędzy"! PYTANIE: Kto to powiedział w październiku 2007r: a. Tomasz Kammel b. Marcin Prokop c. Donald Tusk d. Wojtek Stramka e. Jędrek od Kapliców?

Gość sindi ddd
zakochuje

Gość naoume
zakochuje

Gość eee tammm
zakochuje :P

nie mogê zdefiniowaæ warto¶ci z polskimi znakami, > np. dla wyboru koloru: > ALTER TABLE `Klocki` CHANGE `Kolory` > `Kolory` ENUM( 'Zielony','B³êkitny', '¯ó³ty', 'Czerwony' ) > CHARACTER SET utf8 > COLLATE utf8_polish_ci NULL DEFAULT NULL > > poniewa¿ wyskakuje mi b³±d bazy: > #1265 - Data truncated for column 'kolory' at row1 :D:D:D