Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika_19

dam korepetycje z matmy - Kraków

Polecane posty

albo masz tu zagadke ale niestety autor to oszyst i kasy nie wyplaca:O:O:O no ale zawsze mozesz hobbistycznie rozwiazac na Twoj mozg to z pewnoscia pestka taka zagadka,a zagadka jest madra poniewaz jak sadze nie znajdziesz rozwiazania w necie:D:D:D wiec zobaczymy co reprezentujesz swoja wiedza skora tak sie z nia obnosisz:P:P:P \" MRK-z miałem iść spać, ale jak zwykle kIotz z tego wyszło mam dla was zagadkę udowodnijcie, że każdą liczbę naturalną parzystą większą niż 2 można przedstawić jako sumę dwóch liczb pierwszych. Płacę 35 zł za to. Mówię serio. Dacie mi numer konta i przelewam forsę w twardej walucie. \"

monika>>>>no to prosze sei wpisac;) ja na razie spadam ale pozniej sprawdze:P:P 🖐️

chcialem ta zagadka sprawdzic czy jestes mzkm czy jakos tak;) bo on mi dalej wisi 35zl:D:D:D:D mnie chodzi nie o dowod ale o to co to co to za hipoteza;)

zajawi sie tu ktos kto korkami bedzie zainteresowany czy zrobilam topik dla wyedukowanych???

Jasne, że się o ciebie martwię, krajanko. Głupio byłoby zawalić sesję przez jakiegoś niedouczonego gimnazjalistę. W trosce o ciebie odradzam ci te korepetycje. Sam kiedyś próbowałem, nawet charytatywnie i wspominam to bardzo źle.

milo z twojej strony... tylko ze ty nie mailes z tego satysfakcji... ja juz kiedys dawalam korki za free jak wyzej pisalam i uwierz ze dzieki temu trzy osoby skonczyly liceum i zdaly mature ... to naprawde bylo cudowne... a pozatym ja nie mam az tak malo czasu ... studiuju zaocznie no i pracuje ale tylko od 8 do 16 :)

Aaaaa, myślałem, że Ty dzienna :D. Co do korepetycji, nie wiem czy Kafeteria to najlepsze miejsce na ogłaszanie się. Spróbuj porozwieszać ogłoszenia w szkołach, albo najlepiej zleć młodszym koleżankom reklamę Twojej osoby :)

no fajnie o tych mlodszych kolezankach nie pomyslalam... a co do innych form to tez beda :) dzieki :)

wpadlem jeszcze na chwile;) jesli krajanko to moze Ty jestes fizyk z tego rozsypujacego sie gmachu na podchorazych-na ktory mam alergie;)??

a Ty moniko to lepiej faktycznie rownaniami cramera,macierzami,relacjami,elastycznoscia i nie wiem co tam jeszcze na tym 1semestrze jest sei zajmij:D:D:D p.s. jak masz informatyke z wolkowem to daj znac powiem Ci co bedzie na egzaminie;) bo te pytania sa naprawde dziwaczne i nawet informatycy maja watpliwosci wiec zdac nei jest latwo.sa np. do rozszyfrowania skroty ktore byly stosowane 15 lat temu albo pytania o rodzaj zmiennych w pascalu

nie wiem kto to zulawa ale jeszcze napisz z ktorym wolkowem bo jest dwoch ten o ktorego mi chodzi jest tzn. kieds byl dziekanem.jest naprawde dziwny i pytania sa nie lepsze w stylu po co w procesorze 486dx stosuje sie koprocesor albo jaka jest roznica miedzy 486dx a 486sx:D:D:D jeszcze dwa latat temu byly te pytania tak slyszalem wiec sadze ze nadal daje to samo:D:D:D sa tez banalne pytania na ktore kazdy zna odpowiedz w stylu czym zajmuje sie amazon.com a

a co do pascala to go na szczescie tutaj nie mam ... meczylam sie z nim w liceum trzy lata i wystarczy :)

seba wyklady z infy mialm z wołyszynem.. takim u ktorego sie spi..;) i powiedzał ze na zaliczenie bedziemy pisac wypracowanie typu zastosowanie excela :) fajnie mam :)

ok bede tu pewnie jeszcze jutro ...skoro sie zmyliscie... seeba pewnie szpieguje na innych topikach a kolega fizyk wrocil do nauki wiec sama tu siedziec nie bede... wiec kochani faceci pa 👄 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

nie tam ksztalca takich samych praktykow jak ty tylko z PK:D:D:D:D tzn. kiedys tak byloteraz nie wiem. wiesz mnie sie jednak wydaje ze to ten sam woloszyn o ktorego mi chodzi i pytania o pascala beda a z excela to sa tez smieszne pytania bo masz na[pisac np., jak sie wstawia wyykres arctg bez komputera wszystko na sucho i pytania z accessa sa;)